10 sigurnih načina da vas devojka šutne

Želite napolje, ali ne umete da raskinete? Ovo su saveti za vas. A ako, nekim čudom, ne želite pedalu - radite sve apsolutno suprotno od dole navedenog!

Družite se sa njenim privlačnim prijateljicama
Dakle, odabere se najlepša, najzgodnija među njenim prijateljicama, i onda počnete bez devojke da se intenzivno družite sa tom prijateljicom. Često joj šaljite poruke, a devojci ne dozvoljavajte da ih vidi - ljubomora će je izludeti.

Zapustite se
Celog života učite da ne budete svinja kako se potencijalna devojka ne bi uplašila i pobegla. Pa, ako vam se baš žuri da opet budete singl, napravite haos, podrigujte, "ukrasite" smrdljivim čarapama TV, a prljavim sudovima krevet - pobeći če brzinom svetlosti!

Budite nezahvalni za izlaske
Kasnite na večeru, nosite trenerku u restoran, pustite nju da plati račun...

Postanite "dobar dečko"
Koliko god pričale da ga žele, one zaista ne žele dobrog momka. Bar ne ovoliko dobrog - postanite prilepak, beskičmenjak, kukavica. Ne pravite nijednu odluku bez nje, pitajte jel sve u redu, da je niste naljutili svakih pet minuta i šaljite joj "volim te" makar svakih sat vremena.

Sabotirajte seks
Znamo da je seks divna i sveta stvar, ali morate ga uništiti. Budite sebični, nastrani, lenji, dozivajte drugo ime, završite što pre i idite u drugu sobu da igrate PES.

Svađajte se oko gluposti

Ostavila je otvorenu pastu za zube? Svađa! Zašto se druži sa onom glupačom? Svađa! Kako to jede grašak? Svađa!

Počnite "onaj" razgovor

Kuda naša veza ide? Samo se setite koliko puta je neka devojka raskinula sa vama tom rečenicom! Verovatno će se uplašiti i raskinuti čisto da ne bude ona ta koja je šutnuta.

Uporedite je sa svojom majkom
Šta može da bude gore od toga da je uporedite sa nekim koga ne podnosi, i u rodu je sa vama i duplo je starija? Postanite Edip - sve što uradi uporedite sa svojom dragom mamom.

Upotrebite reč na "D"
Debela. Počnite da je zovete tako. "Moja debela krofnica" ili "Debeljko".

Prevarite je
Ako već ne možete ni na koji drugi način da je oterate, prevarite je i pobrinite se da ona sazna. Da, nakon ovog će vas mrzeti, ali, bože moj, već ste očajni, zar ne?

Najzrelija stvar bi bilo samo raskinuti sa njom, ali to ste već znali, zar ne?

foto:yayimages.com/leeser
T.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.