Dva muškarca teže povređena u udesima

0

Dvojica mlađih muškaraca teže su povređeni u saobraćajnim nesrećama koje su dogodile u Dobanovcima i na Košutnjaku, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

U Dobanovcima je sinoć oko 22 sata povređen pešak – 22-godišnji mladić na koga je naleteo automobil, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

On je, kako je precizirala, zadobio višestruke prelome leve potkolenice, povrede šake, posekotine po licu i zbog povreda koje se smatraju teškim prebačen je u Urgentni centar u Beogradu.

U udesu koji se dogodio sinoć oko 23 časova preko puta restorana Trim na Košutnjaku, teško je povređen muškarac od 28 godina.

Macura je istakla da je kod njega konstatovana povreda glave i sumnja na potres mozga, pa je prebačen na reanimaciju u Urgentni centar.

Oko dva sata jutros u saobraćajnoj nesreći na Banovom brdu povređeni su, iz jednog automobila, muškarac (50) i zenska osoba od 17 godina koji su imali povrede glave.

Iz drugog vozila koje je učestvovalo u udesu, mlađa ženska osoba zadobila je tupu povredu desnog kolena.

Hitna pomoć je u noći između četvrtka i petka imala 95 saobraćajnih nesreća od kojih su 28 bile na javnom mestu, a za lekarsku pomoć najviše su se javljali astmaticari, srčani bolesnici, dijabetičari.

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.