Ljubavni horoskop za 18. april

yayimage.com

Ovan
Ako vam se napori da osvojite voljenu osobu čine uzaludnim, ne bi bilo loše da to ostavite za neko srećnije vreme. Zaboravite na vlastiti šarm, izgleda da vam nedostaje spontanosti. Taktičnost danas nije na vašoj strani – partner bi mogao samo da se zbuni. Biće prilike da pokažete svoju originalnost, ali ne danas.

Pročitajte i:


Bik
Postoji više načina pomoću kojih možete da preispitate uzajamnu bliskost. Danas niste preterano zabrinuti po pitanju partnerovih osećanja. Ali ako odlučite da ih izignorišete, možete se naći pod pritiskom od strane voljenog bića. Ne umanjujte važnost tuđih emocija.

Blizanci
Svet vam se danas čini hladnim i neprijateljskim. Prijatelji vam izgledaju distanciraniji nego inače, te ćete stoga poželeti da se malo odmorite od svega. Slobodno se izolujte, naročito ako osetite da ćete na taj način steći drugačiju perspektivu na neki događaj koji vas je izbacio iz ravnoteže.

Rak
Danas vam je naročito izražena potreba za samostalnošću. Imate osećaj da želite da izađete iz odnosa koji Vam se u poslednje vreme činio prilično problematičnim. Osećate da vam je neophodan prostor i vreme koje biste posvetili određivanju vlastitih prioriteta. Iskoristite moć rasuđivanja kako biste doneli najbolju odluku za vašu vezu.

Lav
Mislite da niste dorasli jednoj situaciji, a u stvari bežite od odgovornosti. Ponašajte se kao odrasla osoba koja ispunjava obećanja. Partner očekuje mnogo od vas, te se stoga potrudite da ga ne izneverite. U protivnom, rizikujete da se smanjite u njegovim očima.

Devica
Puni ste pozitivne energije koju želite da podelite sa prijateljima ili voljenom osobom. Kada se već nalazite u tako dobrom raspoloženju, zašto ne biste organizovali zabavu na kojoj će biti pozvani vama dragi ljudi. Obavite neophodne pripreme i obavite nekoliko telefonskih poziva - i zabava može da počne!

Vaga
Vaš smisao za humor je danas vaš najjači adut. Bilo da ste u potrazi za onim/onom pravom ili ste potragu završili, iskoristite smeh da ulepšate nekom dan. Možda u vašoj okolini imate nekog ko je već duže vreme neraspoložen? Potrudite se da mu vratite osmeh na lice - vas neće ništa koštati, a nekom će značiti mnogo.

Škorpija
Planetarni aspekti donose pozitivne promene u vaš partnerski odnos. Ukoliko ste u poslednje vreme imali nesporazum sa voljenom osobom, iskoristite dan da otvoreno porazgovarate i rešite nesuglasice. Ako ja drugom polovinom još uvek tragate, jedan telefonski poziv od starog poznanika bi mogao da inicira jedno lepo druženje.

Strelac
Socijalizacija i vreme provedeno sa prijateljima je za vas danas u prvom planu. Ukoliko ste u potrazi za romansom, odlazak na zabave bi mogao da urodi plodom. Pa ipak, potrebno je vreme da bolje upoznate nekog. Na prvi pogled, obično steknemo pogrešan utisak.

Jarac
Mašta u vašem slučaju danas zaista uzima maha. Ukoliko razmišljate da sa nekim želite da ostvarite dublju komunikaciju, budite svesni da čežnja preti da postane gotovo nepodnošljjiva. Ako se držite onoga što je realno i opipljivo u vašem odnosu, nema razloga za brigu. U protivnom, mogli biste da se nađete u nevolji.

Vodolija
Danas ćete osetiti nedostatak samopouzdanja što vam inače nikako nije svojstveno. Bićete svesni svojih slabosti, pogotovo ako se nađete u situaciji koja bi mogla da ih isprovocira. Sa druge strane, ovo može da bude prvi korak na putu produbljivanja bliskosti između vas i voljenog bića. Samo hrabro napred, naučite nešto iz ovog iskustva.

Ribe
Danas imate osećaj kao da se između vas i vašeg voljenog bića nalazi nepremostiva barijera. Svesni ste napetosti među vama, te stoga ne bi bilo loše da neko vreme provedete fokusirani na stvari koje su vam pojedinačno značajne. Kada napetost prođe, vratite se aktivnostima koje vas kao par povezuju.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.