Ako ste razdvojeni, seks preko neta može biti uzbudljiv!

Seks preko neta može vas pripremiti za ponovni susret. Možete početi sa jednostavnim stvarima kao što je ćaskanje preko neta, kreiranjem seksualnih fantazija, pa sve do zajedničke masturbacije. Ako niste znali, najnoviji hit su “tele-dildoi”: Uključite vašu seks igračku u kompjuter, a onda se vaš dečko uloguje na net i kontroliše je na daljinu!

Da bi internet seks funkcionisao, morate pronaći model komunikacije koji je najprijatniji za oboje. Ako ste vizuelni tip, onda to može bitii putem veb-kamere, a ako niste pokušajte sa audio – čatom. Ako preferirate pisanje, razmislite šta vam više paše – čat i flertovanje u realnom vremenu ili pisanje erotskih pisama preko imejla.

Jedan od razloga zašto je seks preko neta sjajan je i činjenica da su ljudi mnogo slobodniji i više rizikuju kada su sa druge strane ekrana. Takođe je i dobra vežba, jer kada se oslobodite i pričate o seksu ili ga vodite preko neta, stvari će se poboljšati i u “oflajn seks životu”!

Na primer, ako ste svom momku rekli preko neta da vas pali kada je spavaća soba ispunjena balonima, kada se budete sreli u realnom životu, neće pomisliti da ste “uvrnuti”, već će vas jednostavno upitati: “Koju boju želiš?”

Zato se slobodno prepustite uživanju u seksu preko neta, jer to će zasigurno poboljšati seksualni život u realnom svetu!

Izvor: mirror

Foto: Yayimages

Pogledajte još