Šta da radite ako ste “kornjača” ili “zec” u krevetu?

Naučnici objašnjavaju da postoje dobri razlozi zašto je to tako. U osnovi žene se ponašaju kao kornjače, dok su muškarci više nalik zečevima!

Dakle, caka je u tome da shvatimo na koji način možemo njega usporiti, a nju ubrzati.

KAKO DA GA USPORITE

Masirajte ga. Započnite usnama na njegovim palčevima (naravno na rukama) penjući se lagano do vrata, zatim ramena i glave. Izostavite sve ostale delove tela! Golicajte ga mekim poljupcima. Kada završite, recite da je sada njegov red da uradi to isto vama.

Priredite mu reviju donjeg rublja: Obucite svoj najseksepilniji veš, a zatim ga menjajte. Pitajte koji mu se najviše sviđa za skidanje sa vas.

Postavite tajmer i pričajte bezobrazno: Naterajte ga da sačeka 15 minuta dok ne ostvarite sve ono što ste rekli da ćete mu raditi. Ljubljenje je dozvoljeno, ali samo do vrata!

KAKO DA JE UBRZATE

Zagolicajte joj maštu: Dodirujte je u prolazu u toku dana ili, ako ste na poslu, pošaljite mejl tipa: “Ne mogu da se fokusiram na posao, jedva čekam da stignem kući...”

Recite joj da je “vrela” i zašto: Napunite njen emotivni “bazen” sa rečima i izrazima koje žudi da čuje. Recite joj šta vas kod nje uzbuđuje i koliko vam znači. Za ekstra efekat, šapnite joj sve to na uvo.

Uživajte u večeri: Ne žurite da pojedete sve što pre, da bi ste brzo stiglii do kreveta! Uživajte i usporite, popijte vino i lagano jedite glavno jelo. Budite iskusni degustator i govorite sa “slašću i zadovoljstvom” o svakom zalogaju koji uzimate. Za dezert ćete dobiti upravo ono što priželjkujete!

Sve ovo nije ni malo lako i zahteva vežbu, ali zadovoljstvo je veće kada ste zajedno, u isto vreme, spremni za seks!

Izvor: yourtango.

Foto: Yayimages

Pogledajte još