Pravo iz Švedske: Da li ovaj sladoled liči na raketu ili penis?

Stigao je nov, taze, sladoled direktno iz Švedske (a odakle bi drugo?) fabrike sladoleda napravljen baš za vas i vaše perverzne želje, a kažu da nije!

Kao i neki od uobičajenih sladoleda, “X-Pop” sladoled (zanimljivo da sladoled nosi oznaku X kao i neki sajtovi!) je falusnog oblika. Ali, njegov vrh je napunjen šećernim kremom, koji “eksplodira” u vašim ustima kada ga gricnete! Mislimo da ćete se složiti da je ova poslastica u boji duge, posebno napravljena za određenu vrstu “lizača”, a ne za decu. Oh, pa kako bi se drugačije rashladili u dugim letnjim danima koji vas očekuju, zar ne?

Dakle, da li ćemo ovaj dildo-sladoled, uskoro moći da vidimo na momačkim večerima, porno filmovima i tajnim seksi snimcima poznatih ličnoti? Iz fabrike poručuju da ne postoji apsolutno nikakva povezanost između njihovog sladoleda i penisa i tvrde da je ovo raketa-sladoled, a ne penis-dildo-sladoled. Izgleda da nisu dobro pogledali sopstveni proizvod jer su uporni u odbijanju činjenice da su napravili nešto potpuno uvrnuto, a ne običan sladoled za decu! Biće zanimljivo kada klinci u Švedskoj budu tražili da im roditelji kupe ovu “raketu”, da li će im biti svejedno kada budu ugledali ovaj “nevini” sladoled?

Izvor: yourtango

Foto: extragr.am

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.