Ljubavni horoskop za 21. april

Foto: yayimage.com

Ovan
Danas biste mogli biti veoma popularni uz malu pomoć planeta. Možda partner želi samo da ćaskate dok biste Vi želeli da radite nešto korisno. Možda bi rešenje bilo da pokažete koliko Vam je stalo umesto da samo pričate o tome.

Pročitajte i: Horoskop za 21. april

Bik
Ovo bi mogao biti odličan dan za upoznavanje raznih ljudi. Ukoliko ste u potrazi za nekom posebnom vezom onda je dan još bolji. Razgovor je ključ svega. Nije da Vama inače ne ide sa rečima, ali danas ćete biti šarmantniji nego inače.

Blizanci
Ovo bi mogao biti savršen dan za sve vrste veza. Današnji planetarni poredak ljude stavlja u optimistično razmišljanje. Kako god, ipak nećete želeti da ceo dan sedite i ispijate kafu. Razgovarajte sa voljenom osobom otvoreno o budućnosti.

Rak
Bilo da ste danas na poslu ili kod kuće, odličan je momenat da poradite na svojoj vezi kako bi postala strastvenija. U vazduhu je odlična optimistična energija zato je iskoristite. Nemojte biti stidljivi.

Lav
Današnji planetarni poredak nosi sa sobom osećaj da nešto treba da proslavite. Ukoliko to želite da podelite sa voljenom osobom onda je odvedite na neko romantično mesto. Ukoliko ste u potrazi za ljubavlju pronaći ćete je negde gde preovlađuje umetnička atmosfera.

Devica
Danas preovladava osećaj optimizma. Imate odličnu priliku da se nađete sa ljudima koji misle kao Vi. Tu posebnu osobu mogli biste sresti na nekom otvaranju izložbe na primer. Dosta je smeha u vazduhu zato samo napred, zabavite se.

Vaga
Današnji dan mogao bi biti psoebno intiman za voljenu osobu i Vas. To neće biti problem, a biće i dosta smeha. Ipak, oboje zaslužujete i vreme za sebe. To će osvežiti vezu i zbližiti Vas. Ponekad je potrebno da isključite druge ljude da biste se povezali sa sobom.

Škorpija
Danas ćete se verovatno dosta smejati. Današnji planetarni poredak je vedar. Ukoliko ste prolazili kroz poteškoće u vezi onda je danas pravi dan za oporavak veze. Kasnije će Vam sve biti mnogo vedrije.

Strelac
Današnji planetarni poredak sa sobom nosi živahnu atmosferu. Danas će sve veze blistati. Mogli biste imati priliku da razgovarate sa pravim ljudima na pravom mestu. Vi ste na potezu, zato izaberite najbolje za sebe.

Jarac
Ovo bi mogao biti odličan dan za sve vrste aktivnosti koje imaju veze sa vezama i umetničkim talentima bilo koje vrste. Mogli biste i osetiti nešto posebno na prvi pogled, ako ništa drugo barem toplinu. Možda ste stvoreni jedno za drugo?

Vodolija
Previše vina može da udavi i ljubav i tugu dok manje vina može da popravi raspoloženje. Današnji planetarni poredak donosi šansu da izađete na romantičnu večeru sa voljenom osobom. Atmosfera će biti odlična, a Vi ćete totalno šarmirati voljenu osobu. Samo nemojte preterati sa pićem.

Ribe
Imate priliku za sve vrste društvenih zbivanja. Danas ima dosta harmonične energije koja je odlična za viđanja sa drugim ljudima, ali i sa nekim posebnim. Ovo nije dan kada biste trebali da ostanete kod kuće.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.