Nedeljni horoskop (ponedeljak 21. april - nedelja 27. april)

Foto: yayimage.com

Ovan
Ova nedelja je izuzetno povoljna za vas. U ponedeljak ćete biti vulkan pozitivne energije i sjajnih ideja. Sve što vam padne na pamet zapišite na papir, jer ćete od silnog uzbuđenja pola toga zaboraviti, a moglo bi da vam koristi u budućnosti. U utorak će vam se pored toga pojaviti i intelektualna inspiracija, pa ćete napraviti izuzetan napredak u bilo koju oblast života da se uputute. Bilo da se radi o ljubavi ili o poslu, vi ćete ostvariti ono što želite. Za vikend vas očekuje iznenadni priliv novca. Ako budete pozvani na žurku, nemojte odbiti poziv, već se opustite i uživajte.

Bik
U ponedeljak i utorak bićete pravi superheroj. Ispod vaše svakodnevne pojave krije se snaga i sposobnost koju malo ko zna da posedujete. Upravo ovih dana, ona će vam biti potrebna i steći ćete simpatije okoline. U sredu i četvrtak ,međutim, bićete potpuno konfuzni i skloni upadanju u duple ili čak troduple nevolje. Vi želite više stvari istovremeno i prosto ne znate kako to da izvedete. Opustite se. Brže ćete i uspešnije stići do cilja ukoliko budete rešavali jedno po jedno pitanje. Od petka do nedelje nemojte ništa ozbiljno raditi, opustite se i uživajte. Vikend je kao stvoren za to.

Blizanci
U ponedeljak i utorak ćete zablistati na poslu. Ideja koju budete izneli pred kolektiv biće zaista impresivna i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. To će za vas biti veliki plus i očekuje vas siguran naperedak. Vaš sjaj će se zadržati sve do četvrtka. Tada povedite računa o tome ko vam je pravi prijatelj a ko ne. Iskoristite svoju intuiciju i ne dozvolite da vas nasamari neko ko vam se predstvalja kao prijatelj. Za vikend povedite računa o novcu. Moguće je da ćete imati dodatne troškove. Budite racionalni. Nemojte se previše zaneti, kako ne biste kasnije bili na gubitku.

Rak
Ponedeljak i utorak biće potpuno van okvira vaše kontrole. Okolina ne poštuje vaše stavove na način na koji biste i to želeli i to vas vređa. Nemojte srljati da previše menjate trenutno stanje. Neke stvari nisu u vašoj moći, zato nemojte ni da vas brinu i vređaju. Imajte vere u sebe i kad tad će se pokazati prava istina. U četvrtak i petak ćete uvedeti koliko prijatelja imate oko sebe i bićete zaista radosni i ispunjeni. Za vikend će se zadržati takvo raspoloženje. Očekuje vas mnoštvo interesantnih i prijatnih događaja.

Lav
Problemi koji vam se motaju po glavi u ponedeljak i utorak doprinose tome da vas ljudi iz vaše najbliže okoline izbegavaju. Suočite se sa istinom - oni postoje samo u vašoj glavi! Popričajte o ovome sa nekim u koga imate poverenja. Radeći na tome, osećaćete se manje izolovani od ostatka sveta. Sreda i četvrtak su pogodni da završavanje nekih obaveza. Ukoliko vam se toliko toga nagomilalo i ne znate kako da počnete, najbolje bi bilo da zapišete sve na papir. Osmeh jedne osobe će vam olakšati dan. Od petka, pa sve do nedelje, nalažite preko potrebni mir i odmor.

Devica
Postoji dimenzija situacije u kojoj se nalazite, a na koju niste obratili pažnju. Čvrsto obećajte sebi da ćete se fokusirati i na sitnice, naročito tokom ponedeljka i utorka. Tako postupajući, uspećete da sve držite pod kontrolom. U sredu i četvrtak posvetite se mentalnoj akrobatici. Rešavajte ukrštene reči, igrajte šah. Tokom petka, ono što ste dugo priželjkivali najzad postaje stvarnost - dobićete dugo željeni poklon. Ne zaboravite da profesionalne obaveze ispunjavate i poslovnu situaciju držite pod kontrolom. U subotu, razgovor sa jednom bliskom osobom pomaže joj da se reši nepotrebne tenzije.

Vaga
Nemoguće je da prestanete da se nervirate zbog ljudske površnosti, pogotovo u utorak i sredu. Imate utisak da svi oko vas govore samo o tome ko je šta obukao, šta je kupio, kakav automobil vozi i slično. Nervira vas to što svi zaboravljaju na prave ljudske vrednosti. Niste raspoloženi za ovakve priče, a i zašto biste bili? Ove nedelje, posvetite se stvarima koje volite da radite, a koje ne uključuju druge. Okrenite se ličnim projektima ili hobijima. Vikend je pogodan za ljubav - potrudite se da tada izađete iz kuće. Razmislite u pravcu kraćeg putovanja. Avantura vas čeka!

Škorpija
Raspoloženi ste za ozbiljne razgovore već u ponedeljak. Pod ovim podrazumevate stimulativnu konverzaciju sa nekim ko bi vam proširio saznanja iz oblasti koje vas zanimaju. Možda će vam teško biti da pronađete sagovornika, ali ne odustajte. Raspoloženi ste da učite i iskoristite naredne dane za lični razvoj i edukaciju. Ove nedelje, problemi se mogu pojaviti samo ako neke stvari uzmete previše za ozbiljno. Čuvajte se nepromišljenosti u petak i subotu. Držite se dobro poznatih puteva i osoba od poverenja. Nedelja je pogodna za uspostavljanje unutrašnjeg mira.

Strelac
Jedina stvar koju sa sigurnošću možete tvrditi za romantiku jeste da je ljubav nepredvidljiva. Ali ipak, budite spremni da se u utorak i sredu posvetite voljenoj osobi. Možda se upravo tih dana nađete na životnoj prekretnici i vašu vezu podignete na viši nivo. Na početku ste nečega zaista jedinstvenog. Zbog situacije koja se odvija po vašim planovima, narednih dana bićete puni samopouzdanja. Osetljiviji nego inače ste u četvrtak. Ne uzimajte sve k srcu toga dana - percepcija realnosti vam nije u top formi. Od petka pa do nedelje, izvesna stvar zahteva malo kreativnog razmišljanja sa vaše strane. Sledite vaše instinkte.

Jarac
Ponekad što više znate, manje ste sposobni da se na pravi način postavite u izvesnim situacijama. Budite zahvalni što u utorak i sredu, zbog poslovnih obaveza, nećete morati da budete sudija u nekim porodičnim stvarima. Nadalje, u sredu i četvrtak, posao će vam biti poslednja stavka u mislima. Toliko toga želite da uradite, toliko je načina i prilika za zabavu, a tako malo vremena! Obavezno se posvetite najbližim prijateljima i saslušajte šta imaju da vam kažu. Novo prijateljstvo vas očekuje u subotu. U pitanju je osoba suprotnog pola i ko zna, možda ovo preraste u nešto više.

Vodolija
Pokušajte da stvari ne komplikujete u ponedeljak i utorak više nego što to već jesu. Mogli biste upasti u neprijatnu raspravu ili svađu sa nekim bliskim i dragim. Lakši i mirniji put je ipak pravi put. Opustite se i ne prihvatajte stvari previše ozbiljno i sa težinom. U sredu i četvrtak ćete biti dobro raspoloženi i verovatno uživati u lepim momentima sa partnerom ili prijateljima. Imaćete dobru enegriju i osmeh vam neće silaziti sa lica. Za vikend ćete otkriti neku tajnu i to će verovatno imati veze sa nekim članom vaše porodice. Šta god da je upitanju, nemojte primati previše lično. Neke stvari ne možete promeniti.

Ribe
Nemojte razmišaljati previše unapred. Trenutnu situaciju posmatrajte iz trenutne perspektive, jer vi ne možete predvideti kako će se stvari odvijati u budućnosti. Sve u svoje vreme. U sredu i četvrtak bićete u u dobrom raspoloženju, pa će se i okolnosti oko vas tako odvijati. Svojom energijom privlačićete i ljude i pozitivna rešenja za većinu pitanja. Ukoliko ste slobodni, za vikend vam predstoji uzbudljivo poznanstvo. Nemojte se plašiti da pokažete svoja osećanja. Smeši vam se sreća, iskoristite je maksimalno.

horoskopius
Foto: yayimage.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.