Nedeljni ljubavni horoskop (ponedeljak 21. april - nedelja 27. april)

Foto: yayimage.com

Ovan
Niste mislili da biste Vi mogli reći nešto poput: „Nisam nikad upoznao nekog poput tebe“ , ali ove nedelje to je moguće. Potpuno drugačija osoba mogla bi sada ući u Vaš život i nećete znati šta da mislite. Dok god svemu tome budete davali vremena, sve će ići Vama u korist. Za vikend ne morate da pristajete na svaki poziv za izlazak.

Bik
Ukoliko ste igrali igru mačke i miša, neko će pobediti. Nije dobra ideja da igrate ozbiljne igre, ali malo flerta nije na odmet s vremena na vreme. Sredinom nedelje misli će Vam dosta lutati tako da biste mogli razmišljati o nekom slatkom komšiji ili kolegi sa posla. Nemojte raditi ništa što zahteva detalje dok ne budete mogli malo bolje da se fokusirate.

Blizanci
Mogli biste biti pomalo umorni od toga da budete ono što jeste, a zato što ste sami ne mora da znači da treba da budete usamljeni. Pustite da Vaše vreme ispune prijatelji, porodica i hobiji, a sredinom nedelje nemojte propustiti nekog posebnog. Pre nego što budete svesni svega, dobijaćete pozive koje ćete želeti da prihvatite. Za vikend Vaše samopouzdanje će porasti.

Rak
Svi znaju da Vi imate neka svoja pravila i svi će biti iznenađeni kada budu shvatili da ste prekršili svoja pravila početkom nedelje. Pojaviće se neko ko je suviše poseban da biste ga propustili. Za vikend ista interesovanja u vezi sa muzikom povezaće Vas sa nekim novim.

Lav
Vaše urođeno graciozno držanje privući će početkom nedelje privlačiti određeni tip ljudi. Ukoliko Vam se ne budu dopale „ponude“ nemojte kriviti sebe i nemojte sebe menjati. Prava osoba će se pojaviti kad tad i prihvatiće Vas kao osobu. Za vikend imaćete zdravu konkurenciju u vezi sa osobom koja Vam se dopada.

Devica
Vaš duh je vrlo nezavisan početkom nedelje- drugima ćete pokazivati da Vam je dobro što ste sami, ali da li je to istina? Da niste možda malo usamljeni? Sredinom nedelje pustite nekoga u svoj svet barem i na kratko. Ukoliko Vam se ta osoba svidi, pustite je da ostane.

Vaga
Početkom nedelje moglo bi doći do neprijatne situacije ako budete pomešali prijateljstvo i flert, a najbolji način da se to prevaziđe jeste smeh. Ove nedelje moglo bi biti više od jednog neprijatnog momenta, ali trud je važan kad je ljubav u pitanju. Tanka je linija između ubeđivanja i navaljivanja, zapamtite to.

Škorpija
Vi imate dugačku listu onoga što želite da poseduje osoba sa kojom ćete biti u vezi. Na toj listi su i religiozni i politički stavovi. Teško je da ćete naći nekoga ko se uklapa u tu Vašu priču, a moglo bi biti i zabavno uključiti se u neku laganu diskusiju po tom pitanju. Za vikend se potrudite da budete primetni.

Strelac
Bilo da ste sami neko vreme ili ste upravo izašli iz neke veze, spremni ste da uplovite u sledeću. Vaše samopouzdanje raste početkom nedelje. Neko ko je ranije bio van konkurencije sada postaje interesantan. Iskren pristup biće najbolje rešenje za vikend. Stavite svoje karte na sto kako kasnije ne bi bilo iznenađenja.

Jarac
U Vašoj je prirodi da želite da pomažete ljudima, ali ni tu ne treba preterati. Pobrinite se da ne budete označeni kao lakoverni kada sredinom nedelje budete „pali“ na nečiju priču. Ukoliko niste sigurni u vezi sa nekim, potražite savet prijatelja. Za vikend će se pojaviti nova osoba, ali ta osoba biće zagonetka. Zabavite se odgonetajući zagonetku.

Vodolija
Mogli biste biti veoma uzbuđeni zbog postojanja mogućnosti za novu vezu, ali ako budete preterano reagovali mogli biste uplašiti tu drugu osobu. Vreme je da budete strpljivi i smireni. Krajem nedelje bićete prilično emotivni zbog čega će Vam biti teško ako se nađete u društvu bivše ljubavi ili nekog ko Vam se ne dopada, ali ne misli isto kao Vi.

Ribe
Ukoliko se sa nekom osobom već svađate, a niste otišli ni na drugi sastanak onda tu verovatno nema dugoročnog potencijala za vezu. Vi definitivno želite da slušate svoje srce, ali početkom nedelje glava će biti pametnija. Sredinom nedelje nemojte se ustručavati da se oslonite na svoje prijatelje.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.