Pokažite im šta propuštaju: 5 načina da učinite bivše ljubomornima!

Učinite sve da budete srećni!

Biti srećan je “najteže” oružje koje možete koristiti iz svog arsenala osvete. Ovo ne znači da ne treba da budete uznemireni i nesrećni zbog raskida. Iskoristite brdo papirnih maramica, ležite u krevetu nekoliko sati, ali kad period tuge prođe, morate da izađete iz kuće sa osmehom na licu! Čak i ako niste zaista srećni, pretvaranje da jeste može biti i te kako korisno. Ovom igrom pokazaćete svom bivšem ili bivšoj, da raskid ne znači i kraj vašeg života. Osmeh na vašem licu će ih navesti da poveruju da ste krenuli dalje, da vam je vrlo dobro, što će ih naterati da se zamisle i razmotre sve oko raskida i odluke da vas napuste.

Budite fini kada ih sretnete!

Neki od nas kada raskinu sa dečkom ili devojkom, odluče da ih više nikada ne vide, sem povremenih “susreta” na njihovoj FB stranici, ali nikako licem u lice. Zatim imamo i one koji sreću svoje bivše češće nego neke članove svoje porodice. Ovo se dešava kada ljudi žive u istom kraju, istom društvu i socijalnoom okruženju. Dakle, ako spadate u ovu drugu kategoriju, kada sretnete bivšeg ili bivšu, budite ljubazni i kratko proćaskajte o poslu, vremenu, pa čak i o fudbalskoj utakmici. Ali uvek budite pristojni, fini, tako da vaš bivši ili bivša pomisli da ste ih lako preboleli, što je sjajan udarac tamo gde ih najviše boli – njihov ego!

Izvucite se iz svega!

Akcija uvek govori više od reči. Ako želite da vaš bivši/a pomisli da ste ga preboleli, krenite na zabave, žurke, poslovna putovanja, seminare, na kafu sa komšilukom... Gde god vas put odnese van kuće, a gde možete upoznati nove ljude. Ovo je važno, jer vi i vaši bivši imate zajedničke prijatelje, zar ne? Tako da će sve što radite brzo stići do bivšeg, bivše, a posebno ako ste se negde provodili sa nekim zanimljivim i zgodnim ljudima. Verujte, biće preplavljeni ljubomorom!

Koristite socijalne mreže u vašu korist

Čak iako su on/ona ti koji su vas ostavili, u ljudskoj prirodi je da budu radoznali, tako da će sigurno gviriti na vašu FB stranu ili TW.

Dakle postavljajte slike sa žurki, gde ste nasmejani i sa dobrim, ali i zgodnim društvom, nikako ne stavljajte slike sebe kako čitate Silviju Plat i plačete!

Ostavite ga da “čeka”

Osveta je uspešna ako vaš bivši ili bivša, iznenada pokuša da stupi u kontakt sa vama. Ali, ako vas zove, šalje imejl, tekst poruke, ne odgovarajte momentalno, jer to označava vaš očaj i žudnju za njima! Dakle, pustite ih da malo čekaju. Ne zovite, ne odgovarajte na imejl ili poruke najmanje dan ili dva. Na ovaj način im dajete do znanja da niste uvek na raspolaganju i da ne sedite, molite se i čekate da vam se on, ona, javi! Kada konačno uzvratite poziv ili rešite da odgovorite na poruke i imejl, neka vaš ton bude opušten. Recite nešto poput ovoga: “Hej, baš lepo što te čujem, kako si? Šta ima novo?” umesto da izgovorite ovo: “O Bože zdravooo! Takoooo je dooobrooo čuti te opet! Baš sam gledala/o, tvoju FB stranicu i lizao/la ekran!” – ovo, priznaćete, nikako nije dobro!

Izvor: yourtango

Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.