DJ Patife

Direktno iz srca DJ Patife-a, pa pravo na plesne podijume “Plastika”, stiže brazilski muzički recept za neodoljivu poslasticu koju svaki clubber koji voli drum ‘n’ bass mora da ima u svom kuvaru

Uzeti veći klub, i u njega poređati dosta mladih, nasmejanih ljudi. Odstraniti veliki red i dugo čekanje ispred ulaza kluba. Na tihoj vatri krčkati sve poznate hitove drum ‘n’ bass-a dok se ne pojavi odgovoran za promociju brazilskog drum ‘n’ bass-a – DJ Patife. Kako sam kaže – muziku pušta sa beskrajnom iskrenošću i ljubavlju prema poslu kojim se bavi. Njegov set bio je sasvim ritmičan splet drum ‘n’ bass-a, džangla i zarazne sambe, koji prija bilo da ste u klubu, ili kod kuće. Opuštajuće, melodično i prijatno. Brazil se na trenutak našao u Beogradu. I to u svom punom sjaju i na najpozitivniji mogući način.

DJ Patife u šali napominje da će na svom sajtu okačiti sve vesti koje zaista prikazuju stanje u Brazilu. Zato se i sa pravom može reći – da bi razumeli Patife-a morate ponešto znati o njegovoj zemlji. Čini se kao da mu ni najmanji problem ne predstavlja to što mora iznova da dokazuje i ponavlja koje su pozitivne strane njegove zemlje i koliko ona utiče na njegovu muziku. I to se osećalo u njegovom setu.

Naravno, nisu nam poznati svi sastojci onog recepta sa početka teksta, ali toplo preporučujemo da u poslasticu stavite mnogo brazilskih začina, isto toliko laganog drum ‘n’ bass-a, kašičicu dobrog raspoloženja, i kuvate na visokoj temperaturi. Servirati dok je vruće i konzumirati u neograničenim količanama.

Sve fotografije sa ovog događaja pogledajte u foto galeriji.

Nada Veljković

Pogledajte još