Za petak, 21. avgust 2009. godine

BEOGRAD, 21. avgusta 2009. (Beta) - Na naslovnim stranama današnjih izdanja beogradskih dnevnih listova najviše pažnje je posvećeno poseti srpskog predsednika Borisa Tadića Kini, utapanju oca i sina na Dunavu kod Novih Banovaca i tekućim temama.

BLIC - O šokantnim fotografijama sa leta za grčka ostrva Kos i Krit u tekstu "Sa Jatovog aviona otpadali šrafovi". O tragediji na Dunavu kod Novih Banovaca pod naslovom "Dečak gledao oca i brata kako se dave". O medicinskom istraživanju u bolnici na Bežanijskoj kosi u tekstu "Vakcina nada za obolele od raka pluća".

VEČERNJE NOVOSTI - O susretu srpskog i kineskog predsednika, Borisa Tadića i Hu Đintaoa u tekstu "Jedna Kina jedna Srbija". O nameri Srbije da ukine subvencije pod naslovom "Gubitaši ostaju bez dotacije". O tragediji na Dunavu kod Novih Banovaca u tekstu "Utopili se otac i dete". O početku rada večernjih klinika u tekstu "Noćna smena za 500 lekara".

DANAS - Vojni stručnjaci o situaciji na jugu Srbije u tekstu "Preševo bliže nego što se čini". O susretu srpskog i kineskog predsednika, Borisa Tadića i Hu Đintaoa pod naslovom "Srbija će u EU biti prijatelj Kine". Za list ekskluzivno govori glumica Džilijen Anderson "Biće još Dosijea iks".

POLTIKA - O susretu srpskog i kineskog predsednika, Borisa Tadića i Hu Đintaoa u Pekingu pod naslovom "Peking četvrti oslonac naše spoljne politike". Za list govori zaštitnik građana Saša Janković: "MUP ne krije podatke kao Ministarstvo prosvete". O popravci Gazele u tekstu "Obnova Gazele može da počne". O turističkoj sezoni za Srbe "Za trećinu manje letovanja nego lane". O divljanju navijača Crvene zvezde u Pragu pod naslovom "Ispadi huligana koštali Zvezdu 485.000 evra za poslednjih 10 godina".

Pogledajte još