Nataša u suzama: Smrtni slučaj u porodici Bekvalac

Foto: Prinscreen

Dok se Nataša Bekvalac spremala za proslavu Uskrsa, na Veliku subotu bitku sa bolešću izgubio je najstariji član njene porodice. Pevačica o smrti dede ne želi da priča za medije, veoma je teško podnela ovaj gubitak, ali se zbog ćerke Hane potrudila da tradicionalno obeleži Uskrs.

- Kao i svake godine, Uskrs smo obeležili u Novom Sadu. Kristina i ja smo sa našim devojkama otišle kod mame i tate - kaže Nataša.

Ona objašnjava da se u njihovoj porodici tradicija veoma poštuje, naročito kad je reč o velikim praznicima. Tako su njena ćerka Hana, koju ima iz braka sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, i Petra, naslednica njene sestre Kristine, sa bakom Mirom farbale uskršnja jaja.

- Na našem salašu nadomak Novog Sada devojke su sa bakom farbale jaja i uživale u potpunoj slobodi. To su dani kada uvek konstatujem isto - kolika je moć i snaga porodice - kaže Bekvalčeva.

Osim zbog smrti dede, ove godine sestrama Bekvalac podrška porodice je potrebnija nego ikad, s obzirom na to da su i Nataša i Kristina nedavno okončale turbulentne veze. Naime, pevačica je raskinula veridbu sa manekekenom Vladom Vuksanovićem, dok je kreatorka odustala od obnovljene veze sa bivšim mužem Ivom Martinovićem.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.