Ovo su opasne stvari koje vam se mogu dogoditi tokom seksa!

Fraktura penisa
Iako nema kostiju u vašoj erekciji, postoje cevčice po imenu corpora cavernosa koje se napune krvlju i daju čvrstinu. Ako krenete pod čudnim uglom ili se pogrešno pomerite, možete da dovedete do pucanja sunđerastog tkiva i dovedete do frakture. Lako se prepoznaje - penis otekne i postane ljubičast, a sređuje se operacijom. Tako da, ako vas ovo plaši, izbegavajte grub seks kad je žena gore.

Opekotine od frikcije
U prevodu - ponekad vam je neophodan lubrikant. Ako krenete "na suvo" možete da povredite penis frikcijom, što će izazvati crvenilo, bockanje i peckanje. Leči se tako što namažete losion i apstinirate dok se opekotine ne zaleče.

Šljive
Možda je vašoj partnerki zanimljivo da vam pravi šljive na SVAKOM delu tela, ali od nekih stvari bi trebalo da se uzdrži. Koža penisa je jako osetljiva, pa bi moglo da dođe do podliva. Pustite da prođe, ili, ako je tu i nakon nedelju dana, posetite lekara.

Rana od ujeda
Ponekad ne osetite čak i ako zubi probiju kožu, ali može da se desi da dođe do krvarenja, kao i do toga da se rana zagadi, a ako je ujed probio kožu na penisu - obavezno isperite hidrogenom i pravac kod lekara po antibiotike. U suprotnom, oralni seks može da prođe sa par ogrebotina od zuba, što nije strašno - samo namažite kremom i biće u redu.

Bolan penis
Nakon maratonskog seksa koža vašeg penisa može da bude osetljivija nego inače, kao i malo tamnija i crvenija. Ne brinite, osetljivost je samo rezultat zamora materijala, proći će za dan, najviše dva, a onda ste spremni za još jedan maraton.

foto: yayimages.com/moodboard
T.D.

Pogledajte još