Povređene četiri osobe, dve u nezgodama s motociklom

Foto. Arhiva Nadlanu

Žena stara oko 50 godina zadobila je povredu glave u udesu koji se dogodio oko 00.35 u Cetinjskoj ulici 28 u Zemunu, a prevezena je u KBC Zemun, rekla je portparolka Hitne pomoći Macura.

Muškarac, motociklista, star oko 50 godina, zadobio povredu glave i ramena u udesu koji se dogodio oko 22.35 na uglu ulica Krunske i Kneginje Zorke, a prevezen je u Urgentni centar.

Ženska osoba stara oko 26 godina je rano jutros oko 02.45 na uglu ulica Bulevar Mihajla Pupina i Džona Kenedija pala sa motora, zadobila povredu leđa, oguljotine brade i obe šake, a prevezena je u KBC Zemun, navela je Macura.

Saobraćajni udes se dogodio i na Terazijama u delu između hotela "Balkan" i "Moskve". Mladić, motociklista star 24 godine zadobio je razderotinu na bradi i povredu glave, a prevezen je u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 100 intervencija od kojih 18 na javnim mestima, a lekarima su se od hroničnih bolesnika najčešće obraćali astmatičari, precizirala je Macura.

Portparol Hitne pomoći je savetovala blagovremeni odlazak na posao, uzimanje tečnosti, nošenje adekvatne odeće, veliki oprez u saobraćaju, a osobama koje imaju probleme sa hipertenzijom redovnu terapiju.

Izvor: Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.