Ljubavni horoskop za 22. april

yayimage.com

Ovan
Nešto povezano sa učenjem ili poboljšanjem vaše memorije bi danas trebalo da vam bude prioritet. Ako to podrazumeva započinjanje razgovora sa osobom koja vam je fizički privlačna, utoliko bolje. Ne odustajte od vaših stavova, pogotovo u konkretnoj situaciji. Ukoliko vam druga strana kaže nešto sa čime se ne slažete, potrudite se da dobro argumentujete vaše misli.

Pročitajte i: Horoskop za 22. april

Bik
Danas niste raspoloženi da se suočite sa izvesnim problemima vezanim za romantiku. Tim bolje. Ukoliko ste čvrsto odlučili da prevaziđete krizu u vašem partnerskom odnosu, potrebno je malo vremena da se izolujete od svih i shvatite šta to, zapravo želite. Kada ne bude postojala ni jedna nedoumica, dajte se u akciju. Budite sigurni da to zaista želite.

Blizanci
Danas vam sve ide na ruku, pa i stvari koje se tiču ljubavi i romantike. Otiđite na mesta i povežite se sa ljudima koji vas ispunjavaju pozitivnom energijom. Ako do sada niste, danas naučite da kažete ne, pogotovo ako ste previše bili predani poslu. Vaša ljubav ne sme da čeka!

Rak
Danas je odličan momenat za velike promene u vašem životu. Odbacite sumornu prošlost i prigrlite svetlu budućnost ispunjenu ljubavlju. Promenite neke ustaljene navike, usvojite neke nove ideje, drugim rečima, ponovo otkrijte sebe. Nađite vremena za malo sanjarenja. Vi ste obično veoma disciplinovani i organizovani, ne bi bilo loše da za trenutak pobegnete od realnosti. Prijaće vam.

Lav
Pozicija planeta uliva vam snagu u potrazi za idealnom polovinom. Vi ste izuzetno romantična duša, mnogo toga biste mogli da se odreknete u životu, ali ne i ljubavi. Sa optimizmom kojim zračite, privlačite neke veoma zanimljive persone. Ovaj dan mnogo obećava - iskoristite ga.

Devica
Volite dane poput ovog - kada se osećate kao detektiv na tajnom zadatku. Razmišljate kako da skinete veo misterije koji okružuje jednu osobu. Moguće je da ćete otkriti jedan važan trag koji vam pomaže da razumete njene motive. Ne zaboravite da pritom poslušate vaše srce.

Vaga
Vi i voljena osoba se nalazite u ne tako prijatnoj situaciji. Na životnom ste raskršću - da li da nastavite zajedno ili da svako krene svojim putem. Najbitnije je da budete iskreni jedno prema drugom. Potrebno je da shvatite da li i dalje vidite jedno kraj drugog i da li smatrate da postoji šansa za zajedničku budućnost.

Škorpija
Ako je vaša veza upala u rutinu, najbitnije je da danas uvedete neku promenu. Moguće je da ćete saznati nešto novo što će pozitivno uticati na vaša buduća razmišljanja. Razgovarajte sa voljenom osobom o sitnicama koje bi mogle da poboljšaju vaš odnos - neka to, na primer, bude odluka da krenete na isti kurs ili podelite hobi.

Strelac
Potrebno je malo entuzijazma i dobre volje da se posvetite partneru na način koji zaslužuje. Ne mora da znači da ste do sada u nečemu grešili, moguće je da ste jednostavno bili okupirani nekim obavezama. Neka se danas nešto promeni. Neke stvari odložite za drugi dan.

Jarac
Ponekad nije potrebno sačekati "zeleno svetlo" od druge strane da biste stupili u akciju. Poradite na nečemu što voljena osoba ne smatra previše problematičnim, a vama izuzetno smeta. Preuzimajući inicijativu, osetićete veliko zadovoljstvo. Kada držite sve konce u rukama, možete da pratite razvoj situacije. Pogotovo da li je on u željenom pravcu.

Vodolija
Napravite pauzu od svakodnevnih obaveza i krenite u istraživanje sveta. Večeras učinite nešto za svoju dušu - otiđite u karaoke bar ili na ples. Što više ljudi budete upoznali, veće su šanse da sretnete nekog zanimljivog. Zadržite se na kvalitetu.

Ribe
Neko blizak vama, ko vas poznaje u dušu i zna šta zapravo želite, daće vam veoma koristan savet. Tome prijatelji i služe, zar ne? Kada je u pitanju ljubav, vi se teško otvarate ka drugima. Potrebno je malo vere u ljudsku iskrenost. Poradite na poverenju.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.