Astro: Kako se koji znak zabavlja?

Foto: yayimage.com

OVAN ON – On uživa u veselju bilo koje vrste i bilo kojim povodom, a kad popije, postaje nametljiviji i drskiji, naročito prema ženama. Neprevazidjen majstor udvaranja i osvajanja,
Ovan je obično najzabavniji, najšarmantniji i najduhovitiji muškarac na zabavi koji rado imitira i priča masne viceve.

OVAN ONA – Ona voli da bude glavna na zabavi, naročito u muškom društvu u kojem se obično nadje jer je vrlo atraktivna i ženstvena. Žena Ovan je takodje dovoljno slobodna i spontana da sa udvaračima pije pivo i naručuje meze, dok je suparnice streljaju pogledom, ali ona za to mnogo ne mari.

BIK ON – On se na zabavi nalazi u svom prirodnom elementu, jer voli da uživa u društvu, hrani i piću. Imponuje mu društvo seksepilne pratilje, pored koje će rado zapevati i okupiti muzičare oko svog stola. Kad popije, muškarac Bik postaje naporan i previše zahtevan, pa ga je tada teško smiriti.

BIK ONA – Ona u početku odmerava ostale goste, pomalo uzdržana i kritičarski nastrojena, ali se malo, pomalo topi i počinje da primećuje bogato postavljen sto. Ako je zamolite da zapeva, jer je žena Bik obično vrlo muzikalna, tek će onda početi stvarno da uživa kao i svi oko nje.

BLIZANCI ON – Ako se pribojavate da će vam na zabavi biti dosadno, povedite sa sobom muškarca u znaku Blizanaca. Pošto je detinjast, on pleni ženski svet svih uzrasta, a njegov talenat «šoumena» dolazi do punog izražaja (peva, igra, lako sklapa poznanstva), pa je jednostavno - neodoljiv.

BLIZANCI ONA – Vesela, prijatna i okružena uvek mladjim društvom, žena u znaku Blizanaca ne prestaje da istovremeno priča, igra i informiše neupućene o bilo kojoj temi. Ne uhodi svog partnera ili pratioca, naprotiv, razdvojeni na zabavi se čak bolje provode, ali će ga ona, kad poželi, lako vratiti na svoju stranu.

RAK ON – On je rodjen za merak i opuštanje s društvom u kafani ili kafiću svejedno, a tek na zabavi Rak dolazi do punog izražaja. Njegova domaćinska priroda preovladaće i na otmenom prijemu baš kao i na proslavi ispraćaja u vojsku svog najboljeg druga: puna čaša u rukama, setan pogled u očima...i tako do jutra.

RAK ONA – Račica voli zabave, jer se najbolje opušta u društvu, mada najčešće ima primedbe na hranu, ali će ipak rado probati egzotične specijalitete. Na izbor pića obično nema zamerki, a kad je ponese atmosfera, brzo se nadje i na plesnom podijumu ili u kolu, jer voli da igra.

LAV ON – Baš kao što savršeno vlada prostorom, tako muškarac Lav savršeno vlada zabavama: rezerviše sto gde će ga svi primetiti, ali (iz istog razloga) dolazi obično sa pola sata zakašnjenja. Naručuje najbolja vina, voli gurmanske specijalitete, i obično je najelegantniji muškarac na zabavi, pa se žene «lepe» za njega.

LAV ONA – Kraljica zabave je odmerena, uzdržana, vrlo dostojanstvena, ali toliko atraktivna, da udvarači odmah počinju da naviru. Lavica tada već polako počinje da «silazi sa jednog trona» da bi se popela na drugi - plesni podijum, njenu prirodnu sredinu, jer joj tamo niko ne može biti ravan. A šta će joj više od toga?

DEVICA ON – Kad se on opusti, a i to je, mada nećete verovati, moguće – nastaje pravi merak: kad malo popije i atmosfera na zabavi se zagreje, muškarac Devica počinje da dosipa piće gostima i zabavlja ih, ali ipak čeka onaj svoj, pravi trenutak: kad ostali posustanu, on se budi, pa ume da zaigra i na stolu.

DEVICA ONA – Ona obilazi svoje pomno birane goste, pazi da svi imaju pune čaše i tanjire, ako je domaćica; ukoliko je žena Devica gošća na zabavi, onda dopušta sebi da bude «malo nevaljala», pa će isprobavati sve od aperitiva, preko vina do šampanjca, ali neće odbiti ni specijalitete, pogotovo egzotične, a najviše će uživati u kremastim poslasticama.

VAGA ON – On voli zabave, jer tada najviše dolazi do izražaja njegova boemska priroda i uživanje u kulinarskim specijalitetima. Kao gost, muškarac Vaga je pravi džentlmen koji ne zaboravlja cveće za domaćicu, a kao organizator ume da napravi najbolji izbor muzike, naročito ako se radi o bendu koji svira uživo.

VAGA ONA – Kako se ona lako kreće medju svim tim svetom na zabavi i kako neprimetno uskače u svaku temu o kojoj se priča: žena Vaga prosto obožava kad ima priliku da se lepo obuče, dotera i put pod noge-paravac zabava! Voli da igra, pa teško prestaje kad počne i «dokopa» se prostora za igru.

ŠKORPIJA ON – On voli da kontroliše ljude, dogadjaje, pa i zabave: uvek elegantan, muškarac Škorpion je savršen domaćin koji će vam servirati «od ptice mleko», jedino što nećete moći da odete kada vi poželite, već kad vam on dozvoli. I na zabavi on magnetski privlači žene, mada najviše voli muške razgovore.

ŠKORPIJA ONA – Gde ona dodje, tu mora da se dešava nešto veoma značajno, inače teško da bi vas žena Škorpija udostojila svog prisustva. Imponuju joj zabave i otmeni prijemi na koje dolaze ljudi na položaju i osobe od uticaja. Ili pije žestoka pića ili potpuno izbegava alkohol, ali ne i muškarce.

STRELAC ON – On dominira zabavama i prostorima gde se nešto važno dešava, jer to mu je naprosto u krvi: lako uspostavlja kontakte i sklapa poznanstva, dok se šeta sa čašom pića medju zvanicama. Kao gost, imponuje domaćinima, jer ume da načne pravu temu, ali i da «za pojas zadene», pa nije dosadan.

STRELAC ONA – Neobavezno odevena, ali uvek sa mnogo otmenosti i nekog njoj svojstvenog šika koji ne priliči drugim ženama, žena Strelac je rado vidjen gost na zabavama. Odlično informisana, pa nema oblasti o kojoj se sa njom ne može popričati. Kao domaćica, uvek pripremi neki specijalitet kojim zadivi goste.

JARAC ON – Iako deluje povučeno, muškarac Jarac se prosto «raspojasa» na zabavama, pa ume da luduje do zore, pogotovo kad malo više popije. Baš kao što neki glumci svoju stidljivost «leče» na sceni, tako i on ume da svoju nesigurnost leči – u kafani, ali sa odabranim prijateljima.

JARAC ONA – Ona priželjkuje zabave kao način pravog opuštanja i komuniciranja sa ljudima koji baš nemaju mnogo veze sa njenim poslom, mada obično bude obrnuto. Ne voli uštogljenu atmosferu, želi da čuje sve šta se dešava i o čemu se priča, jer je radoznala. Svog pratioca, žena Jarac pomno drži pod kontrolom.

VODOLIJA ON – On je kralj zabave, bez obzira da li je gost ili domaćin, jer ume da organizuje sve od posluženja do - muzike, ali to ne sme biti bilo kakva muzika. Vrhunsko ozvučenje, neobično osvetljenje u podrumskom prostoru (ili na vrhu nekog solitera) koji više podseća na diskoteku i - zabava može da počne!

VODOLIJA ONA – Iako deluje nonšalatno, ona planira svaki detalj u vezi sa zabavom na koju se uputila: žena Vodolija će u trenerci krenuti na rodjendan najbolje drugarice, ali će se isto tako lako preobraziti u zavodnicu na novogodišnjoj proslavi ili važnoj godišnjici. Odlazi kad ona poželi, pa zato voli da dodje sama.

RIBE ON – On se na zabavi ponaša po onoj narodnoj «ispod mire sto djavola vire»: obilazi zvanice i trudi se da nikog ne zanemari, pogotovo gošće. Obigrava oko njih, pokušavajući da se seti svih šala i dosetki
koje će im se svideti i malo, pomalo, obuzima ga atmosfera, a tada muškarac Riba zaboravlja na vreme povratka kući.

RIBE ONA – Ona ne voli bilo kakve zabave niti bilo koju atmosferu, pa je zato vrlo izbirljiva: prijaju joj mesta kraj reke, mora ili jezera, voli diskretno osvetljenje, vrhunsko posluženje i galantnog pratioca. Njen seksepil primećuju svi muškarci, a najviše voli da se izgubi u 'nepoznatom pravcu', kad to niko ne očekuje.

conopljanews.com
Foto: yayimage.com

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.