Kakav je u seksu muškarac rođen u znaku Bika?

Vođeni moćnom vladarkom Venerom, Boginjom lepote i želje, Bikovi cene dobru hranu i vino, kao i seksi večeru sa vama. Za razliku od Ovnova, oni ne žure ka “glavnom jelu”, tako da predigra može da traje satima!

Ovaj muškarac preferira direktan pristup seksu, bez gluposti i prenemaganja. Sačuvajte vaše igrice i zanimljive uloge za nekog drugog, kao što je na primer Blizanac. Pošto je Bik odan i brižan, on jednostavno uživa u fizičkom opuštanju koje mu donosi seks sa osobom koju vole. Zato nemojte pokvariti sve sa previše priče i brbljanja!

Kako da ga izludite? Lako! Koristite svaku priliku da ga pozovete na ručak, doručak, večeru... I pravite male seksualne “pauze” između jela. Dobra hrana i predigra, kako da odoli?

Njegova omiljena poza je: Bikovima predstavlja zadovoljstvo da vas zadovolje! Tako da će uživati u svakoj pozi gde može da stimuliše vaše grudi ili klitoris tokom odnosa. Vaš muškarac Bik je kao “Pritajeni tigar, skriveni zmaj”, samo treba da ga podstaknete da vam se prikaže u punom sjaju!

Izvor: cosmopolitan.co.uk

Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.