ONI SU LOŠI U KREVETU: Poznate ličnosti koje su loši ljubavnici

1. Hju Hefner
Kendra Vilkinson i Izabela St. Džejms rekle su za njega da je loš u krevetu. Kendra je u svojoj knjizi njihovo seksualno iskustvo opisala kao "jednominutnu vožnju", dok je Izabela u svojim memoarima rekla da se veoma razočarala. "Jako me zanimalo iskustvo kralja Plejboj carstva. Mislila sam da on zna sve o tome. Ali on je samo ležao kao mrtva riba. Kako je uspeo da izgradi celo svoje carstvo i bude tako loš u krevetu. Prodaje maglu ljudima", rekla Izabela.

(old_image)

2. Kolin Farel
Za njega se takođe priča da je loš ljubavnik. Anđelika Džeromi, dadilja Vudi Alena rekla je za Kolina da je nikako nije mogao zadovoljiti."Imala sam bezbroj lažnih orgazama samo da bi on zadržao svoje dostojanstvo. O njemu se priča da je bog seksa i da je spavao sa bezbroj žena. Ali ako neko mene pita, ja bih rekla da mu je to bio prvi put. Jednom je sve bilo gotovo za 10 sekundi jer je on želeo što pre da ode na spavanje", opisala je ona svoje iskustvo.

(old_image)

3. 50 Cent
Na našoj listi našao se još jedan muškarac za kojeg se priča da nema baš neke tehnike u krevetu. Detalje je otkrila jedna egzotična plesačica koja je rekla da ga je u jednom trenutku pitala: "Hoćemo li se seksati ili ćemo samo razgovarati? Dama je otkrila i centimetre 50 centa o kojima kaže da baš i nije bila oduševljena. Njoj je naime smetalo to što joj je pevač rekao da mu je stalo do nje i što se ponašao kao dečak od 14 godina. "Sa njegovih 15 centimetara sam se pitala što da radim uopšte. Na lestvici od 1 do 10 bih mu dala 3. Verovatno je zaslužio i manje, ali mu dajem plus jer je bio pun poštovanja", objasnila je ona.

(old_image)

4. Enrike Iglesijas
Enrike se našao na popisu loših ljubavnika nakon svoje veze s Anom Kurnjikovom. Pevač je otkrio javnosti da je jedna stvar koju bi promenio na svom telu njegov penis jer je premalen. Ana je sve skupa komentirala sa rečima: "Ni to ne bi promenilo ništa". Nije sasvim jasno da li je govorila o njihovoj vezi ili činjenici da je Enrike tako loš u krevetu da ni veći penis ne bi napravo dobrog ljubavnika od njega.
(old_image)

5. Marija Šarapova
Adam Levinj jednom je progovorio o seksualnom životu slavne teniserke. Kasnije je porekao da je tako nešto uopšte izgovorio. "Ne mogu vam opisati koliko je loša. Mislio sam da će, kao što to radi na terenu, biti malo strastvenija u krevetu, ali ona samo leži na krevetu kao mrtva žaba. Čak me je znala opomenuti da joj ometam koncentraciju", rekao je Adam.

(old_image)

6. Paris Hilton
Nakon što je prekinuo vezu sa kontroverznom milijonerkom, pevač grupe "Backstreet Boys" Nik Karter počeo je da "olajava" bivšu ljubavnicu u tabloidima. Nik (26) tvrdi da, uprkos čuvenom kućnom porniću, godinu dana mlađa Paris uopšte ne voli seks. Otkriva da je često "šlogirana" od droge i pića kako bi stekla samopouzdanje u krevetu, ali u njemu je ona "prava katastrofa".

(old_image)

Izvor: Kurir
Foto: AP

Pogledajte još