Poslednji ples: Veliko zatvaranje sezone kluba "The Tube"!

Foto: Promo/PR služba kluba "The Tube"

LAST CHANCE TO DANCE: I ŽURKA I AFTER

’Poslednji ples’ zakazan je za petak 25. april, kada beogradske klabere očekuje slobodan ulaz na osmočasovni DJ maraton od 23h do čak 7 sati ujutru! Na lajnapu se nalazi „All Stars“ ekipa naših najboljih house i techno DJeva koji su i ove godine priredili neke od nezaboravnih momenata na podijumu za igru: Boža Podunavac, Dušan Kačarević, Peppe, Sale L, ZWEIN, Kid Kimi i Vuk Smiljanić.

Beskompromisno kvalitetni underground techno i house zvuk su glavni adut klupskih večeri koje se u ovom klubu od 2007. godine dešavaju svakog petka i subote. Ben Sims, Kerri Chandler, Levon Vincent, Kenny Larkin, Silicon Soul, Tijana T, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Oysha su samo neka od sjajnih imena koja su obeležela poslednju sezonu u Tjubu. Ništa manje uzbudljiva muzička selekcija očekuje klabere i na jesen kada će Tjub opet otvoriti svoja vrata.DRUGA NOĆ ZATVARANJA I ZAGREVANJE ZA EXIT

Subota 26. april i druga noć zatvaranja „Last Chance To Dance“ klupske sezone ujedno će biti i zagrevanje za predstojeću festivalsku sezonu – u okviru Tuborg pre- EXIT promo turneje Tjub će ugostiti fenomenalnu Maayan Nidam i Marka Nastića.

Maayan Nidam je izuzetno važno ime sa Candenza etikite, poznata i po pseudonimu Miss Fitza, čiji su raznolikost u muzičkom izrazu i savršen osećaj za groove i funk doneli opasno zavodljivu noć na Dance Areni 2012. godine. Od početka svoje karijere 1999. pod imenom Miss Fitza napravila je izuzetno bogatu diskografiju na cenjenim etikatama Archipel, Sushitech, Raum…musik, Eklo, Kalimari, Freak n' Chic and Contexterrior, a prvo izdanje "Night Long" pod njenim pravim imenom stiže 2009. godine. Maayan Nidam je rođena u Tel Avivu, a nakon boravka u Njujorku prebacuje se u Argentinu, pa u Amsterdam da bi na kraju pronašla svoj novi dom u prestonici vrhunske elektronske muzike – Berlinu. O kvalitetu njene produkcije i DJ setova svedoče i radovni nastupi u prestižnim svetskim klubovima kao što su Colors Studio u Tokiju, Robert Johnson u Frankfurtu, Wolf + Lamb u Njujorku, Decadance u Belgiji, Mono-Club u Amsterdamu, Pacotek u Jerusalimu, švajcarski Hive Club, Cityfox @ Alta Börse, i mnogi drugi — a nikako ne treba propustiti i njeno "space monkeys unite!" veče u čuvenim berlinskim klubovima Watergate i Arena Club.

FREE ULAZ & HAPPY HOUR

Kako bi proslavili još jednu uspešnu sezonu ulaz je ovog vikenda slobodan, a od 23h do 01h sve klabere na šanku čekaju dva pića po ceni jednog!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.