Sutra ime kandidata za gradonačelnika

Foto: Miloš Miškov/Beta

"Lider SNS Aleksandar Vučić rekao je da ćemo do sutra znati ko će biti gradonačelnik. U isto vreme se formiraju i vlada i gradska vlast i zato sačekajmo još danas pa ćemo videti da li će gradonačelnik biti Siniša Mali ili Nikola Selaković", rekao je Jovičić novinarima u Skupštini grada.

On je dodao da su i Mali i Selaković dobar izbor za Beograđane, da imaju mnogo iskustva i da će se boriti da sačuvaju sve što je dobro u gradu, a da ono loše eliminišu kako bi grad "konačno počeo da radi u interesu svojih građana".

Govoreći o strankama koje će činiti gradsku vlast Jovičić je rekao da će tokom dana biti održane konsultacije odborničkih grupa sa predsednikom skupštine grada Nikolom Nikodijevićem, a posle kojih će biti poznat konačan sastav gradske vlasti.

Na pitanje da li će PUPS ući u gradsku vlast Jovičić je odgovorio objašnjenjem da je PUPS deo koalicije okupljene oko SPS, koja je deo većine u gradu.

On je rekao da će naprednjaci pokazati ozbiljnost i odgovornost u rukovođenju gradom i da će ostale stranke morati da slede taj primer.

Izvor: Blic

Pogledajte još