Muški ugao: Najgora mesta za prvi izlazak

Bioskop
Znamo da je bioskop neka vrsta standarda, ali, kad je prvi sastanak u pitanju, potrudite se koliko god možete da ne idete u bioskop. Možda mislite da će vas film spasiti od neprijatnih tišina u razgovou, što i hoće, ali nećete upoznati jedno drugo, što je razlog izlaska, zar ne?

Vaš omiljeni kafić
Možda vam zvuči kao sjajna ideja - poznato mesto na kom ste opušteni i svi vam se javljaju. To bi moglo da učini da njoj delujete popularno i da je impresionirate. No, to je ipak mesto gde dolaze svi vaši prijatelji i gde vas svi znaju. Postoji mogućnost da ni u jednom trenutku nećete biti sami sa devojkom koja vas je očarala.

Klub
Nikad ne idite na prvi sastanak u klubu. Preglasno je, prevelika je gužva, činiće vam se da svi zure u vašu pratilju - svi elementi koje treba izbegavati ako želite da impresionirate devojku.

Restoran
Verovali ili ne, iako vam možda deluje romantično, ne treba da je odvedete u restoran za prvi izlazak. Iako u filmovima uvek pali, vas dvoje sami za stolom, naručujete hranu čije ime jedva izgovarate - u stvarnom životu može da bude neprijatno i zastrašujuće.

Možda vam sada, kad znate gde ne smete da izvedete devojku, bude lakše da smislite neko dobro mesto.

yayimages.com/creatista
T.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.