Demoliran automobil Aleksandre Jerkov

0

Demokratska stranka je najoštrije osudila današnji vandalski čin demoliranja automobila članice predsedništva stranke Aleksandre Jerkov ispred zgrade u kojoj živi i najavila da će se obratiti međunarodnim institucijama kako bi zaštitila živote i porodice svojih članova, saopštila je večeras DS.

“Automobil Aleksandre Jerkov je demoliran u sred dana, u mirnom delu Novog Sada, baš na dan kada je predsednica Skupštine Srbije postala Maja Gojković, zastupnica ideje o zatiranju semena članova Demokratske stranke i najveća štetočina budžeta Grada Novog Sada u njegovoj dugoj istoriji”, dodaje se u saopštenju DS Novog Sada.

Demokratska stranka je najavila da će se obratiti međunarodnim institucijama kako bi zaštitila živote i porodice svojih članova.

Upravo je Demokratska stranka mesecima upozoravala na atmosferu progona, linča i mržnje koja Srpska napredna stranka promoviše, navodi se u saopštenju.

DS je uputila apel nadležnim institucijama da hitno preduzmu sve mere kako bi se pozivi na linč i politički progon zaustavili pre nego što neko strada.

Izvor: Blic
Foto: Medija centar

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.