Tužna priča Rade Manojlović: Pevala sam devet dana nakon majčine smrti

Foto: Screenshot/Youtube

Rada Manojlović za samo osam godine karijere uspela je da postane najtraženija pevačica sa naših prostora. Ona je otvoreno rekla da je deveti dana posle majčine smrti pevala na svadbi da bi platila daću.

"Pevala sam devet dana nakom majčine smrti jer smo finansijski loše stajali, a bio mi je neophodan novac zbog priprema daće za 40 dana, pola godine i godinu, koje u mom kraju izgledaju kao svadbe, uz hranu i piće. Da bi ispoštovala te običaje, neko je morao da radi, a taj neko sam bila ja. Bilo je surovo, ali nisam imala izbor. U takvim trenucima ti je iščupano srce. Još tada sam imala dugme za isključivanje i da, obuzeta tugom, uveseljavam ostale ljude. Sada kada sam finansijski stabilna, mogla bih sebi da dozvolim da na miru odžalim i isplačem se", ispričala je pevačica kojoj se slična situacija desila i kada joj je baka operisana.

"To mi je omiljena baka i sećam se da sam u Crnoj Gori sletela u šest zbog nastupa te večeri, kada mi je sestra javila da moraju hitno da joj operišu debelo crevo. Operacija je zakazana za 10 uveče kada je počinjao moj nastup i trajala tri sata, kojiko je trebalo ja da pevam. Što se više približavalo vreme da izađem na binu to su mi noge bile sve više oduzete i nisam mogla da dišem.

Imala je tada 74 godine i brinula sam kako će sve proći, jer je stara. Igrala sam i sve vreme gledala na telefon očekujući vesti. Grlo mi se stezalo što pevam dok se lekari bore za njen život. Tek kada sam završila nastupi počela da se slikam sa fanovima, sestra mi je javila da je sve u redu", ispričala je Rada.

kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.