Učinite nešto specijalno: Snimite svoj orgazam!

Vaš partner odlazi na put i želite da uradite nešto potpuno fantastično da ga iznenadite? Možete napisati poruku i staviti svoju sliku u njegov novčanik, što izuskuje malo vremena. Ali, zašto ne bi bili kreativniji? Da, trebaće vam malo vremena i pripreme, ali, oslobodite se i snimite svoj orgazam! Vaš partner to neće očekivati, a zamislite kako će se iznenaditi kada pronađe traku.

Prvo, nabavite mali diktafon, te kada pronađete malo slobodnog vremena krenite u akciju i snimite svoj orgazam. Govorite gde se dodirujete i gde zamišljate da vas on dodiruje, istražujte svoje telo ili jednostavno snimite samo zvuk teškog disanja dok se “zabavljate” sa sobom. Sve zavisi od vaše mašte i kreativnosti, ne budite stidljivi kada ovo radite i nikako ne folirajte jer će se to čuti!

Kada završite sa pravljenjem svog remek dela u audio tehnici, spakujte diktafon u veliku braon kovertu, one jake za slanje posebne pošte, a na njoj napišite: Poverljivo! Slušati samo u potpunoj samoći! Potrudite se da napisano bude vidljivo, jer će inače vaš orgazam čuti i ljudi kojima ovaj snimak nije namenjen!

Kada vaš partner bude sam i kada bude čuo snimak, verujte biće mu to jedan od poklona koji će dugo pamtiti!

Izvor: mypleasure

Foto: Yayimages

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.