Tajne zone: Koji poljubac najviše uzbuđuje?

Uvo je prva erogena zona

Uvo je tako dizajnirano, uz pomoć majke prirode, da pokupi najfinije osećaje, tako da je ovo pravo mesto za ljubljenje, ako ste rešili da svog momka pošaljete na ekstatično putovanje. Zapamtite u ovom sučaju manje je više, kako kaže seksolog Šandor Gardoš.

Postavite usne blizu uha i lagano izadhnite, a to će zagolicati nervne završetke na uhu. Zatim nežno usnama obuhvatite delić ušne školjke i povucite je. Ovo će probuditi nerve unutar uha. “Ovi nervi gotovo nikad nisu stimulisani, tako da će ovo biti prava eksplozija uživanja za njega!” kaže Gardoš. Buđenjem ove zone, čitavo telo će biti preplavljeno senzualnim žmarcima!

Poljubac između prstiju na ruci

Ako ste mislili da je poljubac ove vrste potpuno bezazlen, grdno se varate. Jezikom dodirnite mesto između prstiju, a zatim klizite ka kraju svakog prsta.Ovaj potez će ga potpuno zaludeti i čitavo telo će mu zadrhtati, jer je ovo područje “krcato” nervnim završecima i vrlo osetljivo. Zatim, da ga potpuno uzbudite, uzmite vrh njegovog prsta imeđu usana i pogledajte ga pravo u oči. Ovim mu šaljete poruku šta može da očekuje u nastavku igre!

“Lebdeći” poljubac

Lagano dodirivanje usnama je mnogo strastvenije od klasičnog poljupca, poseno kada se radi o dodirivanju osetljivih mesta. Dakle, nežno usnama prelazite preko njegovog čela, preko slepoočnice pa sve do usana, ali neka vam usta ne budu vlažna. Ovakav dodir će aktivirati fine, gotovo nevidljive, dlačice kojima je lice prekriveno, tako da će poljubac učiniti da mu čitavo telo zatreperi.

Izvor: redbookmag

Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.