Sigurni znaci da je tvoj dragi zaljubljen u svoju najbolju drugaricu

1. Stalno je pominje
"Ja i Ana smo ovo, Ana je ovo, Ana je..." Seti se poslednjih razgovora koje si vodila s njim. Jel njegova prijateljica baš uvek tema razgovora? Vrlo često muškarci počnu da se zaljubljuju, ne prestaju da razmišljaju i pričaju o toj devojci. Ne volimo što ovo kažemo, ali možda bi trebalo da obraćaš više pažnje na te stvari.

2. Stavlja je na pijedestal
Ona nikad ne greši, a ako tako nešto kažeš pred njim, uvek stane u njenu odbranu. Ona je Gospođica Savršena, a on nosi ružičaste naočare kada je reč o njoj, čak i kad je dotična potpuno u krivu. Čini nam se da je vreme za pronalaženje muškarca koji će tvoja osećanja i potrebe staviti na prvo mesto.

3. Upoređuje te s njom
Svaki pravi muškarac zna da nikad ne sme da poredi svoju devojku s drugom ženom, jer zna koliko to boli. Ako je iznenada počeo da te poredi sa njom, vreme je za uzbunu. Takvi komentari s njegove strane su jasan znak da je počeo da misli da je ona bolja od tebe.

4. Ne osećaš se prijatno u njihovom društvu
Ako se vas troje i dalje družite, a ti se osećaš kao višak, odnosno kao neko ko smeta, sve je jasno. Posebno ako za to postoji opravdan razlog, kao njegovo ignorisanje i pridavanje vidljivo više pažnje njoj.

5. Sređuje se kad ide da se nađe sa njom
Inače nikad ne sređuje kosu, a kad ide da se nađe sa njom, stavlja čak i penu, stavlja više parfema, birka odeću... Crveno svetlo. Da mu je stvarno samo drugarica, ne bi ga bilo briga ako ga vidi neobrijanog u pocepanoj trenerci, sa šeširom okrenutim naopako. Verovatno pokušava da je impresionira.

6. Ne ume da joj kaže ne
Kad vama treba pomoć da se selite, nigde ga nema, ali ako ga je ONA zamolila, koliko god ga mrzelo, pomoći će joj. Onog trenutka kad vam se učini da je ona na prvom mestu, vreme je da porazgovarate.

T.D.

Pogledajte još