Začinite seks sa stvarima koje su vam na dohvat ruke!

Dodir somota

Umesto da koristite ruke, koristite ovaj neverovatno mek materijal da dodirujete erogene zone svog partnera dok leži zatvorenih očiju. Uzbuđenje je neverovatno, a osećaj koji milovanje ovim materijalom stvarate, dovešće vas skoro do samog vrhunca!

Baloni su seksi!

Nadujte balon, a onda lagano ispuštajte vazduh iz njega po koži vašeg partnera. Ovo “vazdušno milovanje” je izuzetno uzbudljivo, a u isto vreme i blesavo, jer balon ispušta one čudne zvuke... Šala i golicanje vazduha, samo će pojačati želju.

Kockice leda su tako vrele!

Povlačite kockicu leda preko njegovog, njenog, tela dok leži zatvorenih očiju. Pratite taj mokar trag svojim usnama. Sigurno neće dugo izdržati dok im slatki žmarci prožimaju čitavo telo!

Čokolada za dvoje

Uzmite čokoladu ili čokoladne bombone u usta, a zatim tako poljubite svog partnera. Dopustite da sladak sok pređe iz vaših u partnerova usta. Pokušajte da to činite zatvorenih očiju. Sve ono što sledi prepuštamo vašoj mašti.

Traka za kosu ima i drugu namenu!

Kada je vaš partner u erekciji, uzmite traku za kosu i lagano je stavite do baze njegovog penisa. Ovaj nežni pritisak će učiniti da bude još “čvršći” a erekcija će duže trajati, a samim tim i vaše vreme za seksi zabavu. Ipak, budite pažljivi da traka ne steže previše, jer može da zaustavi protok krvi. Ako mu postane neprijatno, jednostavno sklonite traku.

Izvor: redbookmag

Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.