Muški ugao: 5 lekcija koje može da vas nauči NJEN bivši

Pored gomile razloga da se posvađate sa devojkom, sigurno želite da izbegnete one stvaraju najveće probleme, to jest, one zbog kojih ćete dobiti pedalu. Tu na scenu stupaju njeni bivši - pažljivo slušajte da čujete kad spomene njihove najveće mane, zle stvari i horor priče iz njene prošlosti mogu da budu ključ vaše srećne budućnosti.

Nije je dovoljno ljubio
Možda ste vi nervozni kad je seks u pitanju, ali ženama je nekad bitniji uvod od samog čina. Ukoliko nema poljubaca žena ima utisak da vam samo treba da "počešete svrab" koji vas muči. Sve što vi treba da uradite jeste da je dugo i strastveno ljubite.

On je bio dete u telu muškarca
Ona je želela pravog muškarca. Žene su instinktivno privučene alfa mužjacima, međutim sve je teže naći muškarca koji je dovoljno zreo za vezu. Dakle, ako je njen bivši bio promašaj na svakom planu, igrajte manje igrica pred njom, i naučite da spremite neki pravi obrok.

Kritikovao je
Žene često traže dlaku u jajetu, ali ni muškarci nisu mnogo bolji. Da vam prevedemo, žene žele da vam se žale na svoje probleme, i da vi želite da ih "popravite" za njih. Ono što ne žele da čuju jeste da su same krive, ili da snose bilo kakvu odgovornost za problem u kom su se našle.

Stajao je na stranu svoje familije
Mnoge devojke su imale nesporazume sa familijom svog dragog, a razliku pravi samo to kako se on sa tim nosio. Uvek morate da budete na njenoj strani, posebno ako neko od porodice ima potrebu da je gnjavi ili da se raspravlja sa njom - tada morate suptilno, ali čvrsto da ih postavite na mesto.

Smejao se svađama
Jedna od stvari koja žene dovodi do ludila je upravo to. Ona se svađa sa vama, ljuta je, besna, a vama je prosto simpatično kako izgleda kad se naljuti. Koliko god bila divna i umiljata, vaša dama će rešiti da vam iskopa oči ukoliko se nasmejete njenom besu.

foto: yayimages.com/phovoir
T.D.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.