Ljubavni horoskop za 25. april

Ovan
Današnja greška biće previše razmišljanja u vezi sa ljubavlju. Vaš tok misli mogao bi Vas odvesti u čudnom pravcu daleko od realnosti. Vaš partner je biće od krvi i mesa i zaslužuje mnogo više od takvog ponašanja.

Pročitajte i: Horoskop za 25. april

Bik
Planete bi Vas mogle podstaći da razmišljate pogrešno kad je u pitanju veza i to u kojoj je fazi. Moguće je da ste oboje ometeni nekim sporednim stvarima ili aktivnostima koji nemaju neki veliki značaj. Imajte to na umu!

Blizanci
Vi uživate u zagonetkama i svim vrstama igara. Planete ukazuju na to da ćete se danas naći u igri domišljatosti kako biste privukli neku veoma posebnu osobu. To će biti takmičenje ko zna više u kome ćete oboje uživati i to bi moglo odvesti do nastavka nadmetanja na nekom udobnijem mestu.

Rak
Kretanje planeta danas bi Vas moglo navesti da razmišljate čudno u vezi sa Vašom vezom. Stvari biste mogli gledati iz neke druge perspektive i to bi Vas moglo podstaći da srušite izvesne mentalne barijere koje su se razvile kod Vas. Moraćete da razgovarate i tako rešite stvari na pravi način. Imajte vere u sebe i partnera.

Lav
U pokušaju da privučete nekog Vama veoma posebnog mogli biste shvatiti da ste se upleli u nekakve čudne razgovore. Možda ćete otkriti neke stvari koje ranije niste znali, ali i nekog ko Vam se veoma dopada zbog svog veoma originalnog pristupa životu. Vreme je da prošlost ostavite za sobom.

Devica
Planetarni poredak ukazuje na to da bi previše razmišljanja moglo rezultirati zastojem, posebno kad je u pitanju neko ko Vam mnogo znači. Ljubav je pitanje srca, ne glave. To ste čuli mnogo puta, ali Vaša razmišljanja danas bi Vas mogla odvesti na teritoriju koja nema veze sa pravim problemima.

Vaga
Vaš društveni život mogao bi krenuti u nekakvom čudnom pravcu danas. Ukoliko ste u potrazi za ljubavlju danas ćete ući u raspravu o tome šta je zapravo ljubav, koji su argumenti za i protiv i da li vredi ulaziti u stalnu vezu ili je bolje imati kratke veze. Vi ste suviše romantični da biste verovali u kratke veze!

Škorpija
Trenutni aspekti otkrivaju nešto što već vrlo dobro znate- da razmišljanje o ljubavi i ljubav u praksi nisu ista stvar. Suviše ste strastveni da biste provodili suviše vremena pitajući se o prirodi emocija kada ih možete iskusiti. Ukoliko je Vaš partner suviše intelektualan, možda ćete morati da ga podučite par stvari.

Strelac
Shvatićete da gajite veoma jaka osećanja prema nekom ko se ne uklapa u Vaš društveni krug ili u Vaš život generalno, ali Vi pokušavate da pronađete milion razloga da to bude drugačije. Volite tu osobu onakvu kakva jeste.

Jarac
Ponekad o osobama sa kojima delimo živote imamo određeno mišljenje i pri tom im ne dajemo šansu da se pokaže da su možda i drugačiji. Uz današnji planetarni poredak shvatićete da problem sa partnernom potiče od Vas. To bi moglo promeniti situaciju na bolje među vama.

Vodolija
Planetarni poredak ukazuje na to da biste danas mogli biti rešeni da uradite nešto na osnovu nekih čudnih ideja koje su Vam danas prošle groz glavu. Vama nisu strane jedinstvene i drugačije stvari. Ipak, Vaši prioriteti su u tome da ostavite utisak na nekog posebnog na način koji ta osoba nikad neće zaboraviti.

Ribe
Danas biste se mogli osetiti kao da Vas je udarila struja kad je u pitanju ljubavni život. Planete ukazuju na to da ste u poslednje vreme delali pod uticajem nesporazuma između voljene osobe i Vas. Današnji razgovor biće isceljujući. Posle otvorenog razgovora oboje ćete se osećati mnogo bolje.

horoskopius

Pogledajte još