Oslobodite se i isprobajte ovih 6 poza u seksu!

Obrnuta “Kaubojka”

(old_image)

Ova pozicija omogućava intenzivnu vaginalnu stimulaciju, kao i stimulaciju “G” tačke. Takođe omogućava muškarcu da tokom seksa dodiruje ženi grudi i klitoris. Samo dodajte ogledalo i biće još zanimljivije!

Žena na vrhu

(old_image)

Ova pozicija omogućava ženi da kontroliše pokrete i penetraciju. Kada joj je težište prebačeno na kolena, može se kpokretati slobodno u zavisnosti od želje, dok joj partner ili ona sama stimuliše klitoris. Takođe omogućava partneru da ženi dodiruje i ljubi grudi.

Varijacija obrnute “Kaubojke”

(old_image)

Ova poza dopušta ženi da kontroliše penetraciju, ali je u isto vreme i vrlo udobna i zgodna za dug i lagan seks. Ovu pozu vole one žene koje više vole d su licem okrenute od svog partnera.

“Kaubojka”

(old_image)

Ovo je varijacija klasične tantričke pozicije. Omogućava partnerima slobodu dodira, ali i kontakt očima za vreme seksa. Oba partnera će uživati u međusobnoj stimulaciji i dodirivanju dok se posmatraju.

Yab Yum

(old_image)

Tantrička poza čiji doslovni prevod znači “ultimativno sjedinjenje”, dovodi vaša tela u najbliži mogući položaj. Pošto su vam grudi naslonjene jedna o drugo, osteićete otkucaje srca, a uz njihov ritam uskladite i svoje pokrete. Ovo je vrlo intimna i bliska poza za seks, jer vam se i pubične kosti dodiruju, gledate jedno u drugo i razmenjujete dah, što je vrlo senzualno.

Kaubojka na odmoru”

(old_image)

Ova poza omogućava da se penis postavi uz “G tačku”, što donosi veće uzbuđenje. Takođe je vizuelno atraktivna za oba partnera, jer su im ruke slobodne za istraživanje i dodirivanje.

Izvor/Foto: health24

Foto: Yayimages

Pogledajte još