Jarić Limu prevario s komšinicom u njihovoj kući u Majamiju!

Foto: AP Photo/WireImage

Sad je, kao, šmeker.

Brazilska manekenka Adrijana Lima još ne razmišlja o pomirenju sa suprugom, košarkašem Markom Jarićem. Nije pokrenuta brakorazvodna parnica i ni jedno ni drugo se povodom svega više ne oglašavaju u javnosti.

Pročitajte i: Posledice: Pogledajte šta će sve Marko i Adrijana morati da podele ako se razvedu

Kako Kurir saznaje, Lima je uhvatila Marka u prevari, a to je uradio ni manje ni više nego u njihovoj kući u Majamiju s komšinicom!

- Adrijani su prijateljice skrenule pažnju da se priča o Markovom neverstvu širi velikom brzinom. Žena s kojom se Jarić viđa udata je za veoma bogatog čoveka i živi u neposrednoj blizini njihovog porodičnog doma.

Njoj su odmah počele da se slažu kockice, a u istinitost svih tih navoda uverila se i sama kad je pronašla poruke u Markovom telefonu, ali i tragove u kući, koji su jasno ukazivali na prisustvo druge ženske osobe dok ona i deca nisu bili tu. Marku su promakle neke sitnice, koje je oštro žensko oko odmah primetilo. Usledila je žestoka svađa, koja je rezultirala Adrijaninim odlaskom u Berlin, a zatim i u Tursku - ističe naš sagovornik, blizak bivšem reprezentativcu:

- Adrijana mu je rekla da svi bruje o njegovom neverstvu i da nema potrebe da bilo šta poriče jer je sve jasno kao dan. On je pokušao sve da negira, a ona ga je poklopila dokazima!
Adrijana i Marko trenutno se čuju samo zbog dece.

kurir

Pogledajte još