Veljko Ražnatović zaglavio u maminom "pritvoru"

Foto: Facebook

- U konkretnom slučaju krivični postupak vodiće se pred Višim sudom u Beogradu, u okviru posebnog odeljenja za maloletne počinioce krivičnih dela. Za navedeno krivično delo može se izreći vaspitna mera u koju spadaju sudski ukor, mera pojačanog nadzora ili upućivanje u vaspitno popravni dom - kaže Perović.

On ističe da je olakšavajuća okolnost i to što u tuči niko nije zadobio teške telesne povrede i da nije došlo do težeg uznemiravanja spokojstva i mira građana.

- Zato smatram da nema mesta nekoj težoj kazni ili meri. Ipak, sud je taj koji će na kraju doneti odluku, ceneći sve činjenice koje će biti iznete i od tužilaštva i od odbrane - rekao je advokat.

Zlatko Nikolić, kriminolog, ističe da se u Srbiji takvih tuča u kakvoj je i verovatno Veljko Ražnatović učestovao dogodi na stotinu, ali da niko o tome ne piše.

- Mediji tog dečka ne ostavljaju na miru. On je kao i svaki mladić u tom uzrastu željan pažnje, i to nevezano sa tim ko su mu roditelji. Ipak, nije fer da Veljko nosi toliko breme na svojim leđima, jer on zbog svojih godina nije sposoban za to - naveo je Nikolić i dodao:

- Takođe, zbog njegovih roditelja se njemu sve meri i pomnožava sa pet, pa tako i ta tuča. A takvih incidenata ima na stotine.

24sata

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.