Razvod godine: Jarić u Beogradu leči tugu!

Foto: AP Photo/WireImage

Jarić, koji je u srpsku prestonicu stigao u jutarnjim časovima, po podne je s prijateljima bio na kafi u jednom od restorana na Dorćolu, gde im se poverio o svojim ljubavnim jadima i tome koliko mu je teško zbog svega što mu se dešava. Marka je izuzetno pogodila cela priča, smetaju mu svakodnevni medijski natpisi, još kada se svemu tome doda nostalgija, jasno je da je njegov dolazak u rodni grad bila neminovnost. Očajnički mu je potrebna podrška porodice i brojnih prijatelja...

Ipak, misterija i dalje prati čitavu priču poznatog para, jer je nejasno da li je brak bivše NBA zvezde i zanosne brazilske manekenke zapao u krizu ili su oni pred razvodom zbog navodnog Jarićevog neverstva. Nedavno su turski mediji objavili, a srpski preneli da se Lima poverila prijateljici na jednom od snimanja da je Marko dvaput prevario i da je to bila „kap koja je prelila čašu“. Lima je posle toga navodno presekla i podnela zahtev za razvod braka, a od svojih advokata je tražila samo jedno - da dobije starateljstvo nad ćerkama.

Otkako je završio NBA karijeru Jarić se posvetio građevinskom biznisu i prodaji nekretnina što mu odlično ide. Bivši reprezentativac Jugoslavije i Srbije i Crne Gore godinama uspešno vodi agenciju za nekretnine i investicije „Gramercy Real estate“ u Monaku, i punih pet godina je član izvršnog odbora grupe „Orchih“, koja je poznata po lancu restorana po SAD.

S druge strane, upravo je Lima „podgrejala“ glasine da se razvode, nakon što se oglasila iz Majamija, tokom Uskrsa, koji je provela sa ćerkicama, što je mnoge nateralo na razmišljanje kako je moguće da Marka više i ne spominje. Kasnije se ispostavilo da je Jarić u to vreme boravio u Engleskoj, da bi juče bez „Viktorijinog anđela“ stigao u Beograd.

Jarić i Lima su u braku od 2009. godine i imaju dve ćerkice, Valentinu i Sijenu, njihovo bogatstvo se procenjuje na oko 210 miliona evra i spekuliše se da će u slučaju razvoda doći do podele imovine, jer nisu potpisali predbračni ugovor.

alo

Pogledajte još