Centar za socijalni rad: Ceca i Veljko moraju na terapiju!

Foto: Privatna arhiva, Facebook

Veljko Ražnatović (17) i njegova majka moraće da idu na terapiju.

Pročitajte i: Veljko Ražnatović zaglavio u maminom "pritvoru"

- Kada policija podnese krivičnu prijavu protiv maloletne osobe, u postupak se uključuje i Centar za socijalni rad. Obavlja se razgovor s maloletnikom protiv koga je podneta krivična prijava i njegovim roditeljima. Dalje postupanje zavisi od okolnosti pod kojima se delo dogodilo i porodične situacije maloletnika.

Procenjuje se on kao osoba, da li je ranije imao prekršaje... Potom se određuju i eventualne mere socijalnog nadzora - kažu stručnjaci Centra za socijalni rad.

Protiv sina Svetlane i Željka-Arkana Ražnatovića prijava će biti podneta zbog nasilničkog ponašanja. Policija sumnjiči Veljka da je u utorak pretukao Mihajla Jovanovića (17) u Ulici Ljutice Bogdana.

Slučaj je i pokrenut nakon što je Jovanović došao u Urgentni centar tvrdeći da mu je Veljko udario dva šamara, a da ga je zatim napalo obezbeđenje njegove vile. Veljko je sutradan saslušan u Policijskoj stanici Savski venac, a s njim je bila tetka Lidija i advokat Miša Petrovski. Na saslušanju, Veljko je tvrdio da nikoga nije udario već da je branio sebe i devojku Mašu Terzić od mladića koji su im pogrdno dobacivali i gađali ih kamenicama.

alo

Pogledajte još