11 stvari koje muškarci rade kada misle da ih niko ne gleda!

1.Kače peškir o penis!

Tuširanje nije zvanično završeno dok muškarac ne upotrbi svoj penis, u poluerekciji, kao držač za peškir. Koliko je uspeo ili nije, o tome nećete saznati ništa, a tajnu će čuvati do groba!

2.Suši svoje "lopte" vašim fenom za kosu!

Zadovoljstvo koje dožive kada stave fen ispod peškira, može se uporediti samo sa onim koje doživljava prase kada se valja u blatu!

3.Mislilac bez akcije

Da li taj stočić nije izbalansiran kako treba? Da li klima pravi čudne zvuke? Potrebno je da uradi neke stvari, ali on će stajati i razmišljati, a onda staviti ruke na kukove i teško uzdahnuti! Oh, da, neće ništa uraditi od planiranog, ali je “mislio o tome”.

4.Uguraće penis između svojih nogu!

Nema veze što su ovu foru probali odavno da bi videli kako izgleda imati vaginu, sviđa im se da to ponovo rade, tek onako, iz zabave.

5.Trljaju se po stomaku

Možda se samo dive svojim trbušnjacima, a možda samo češkaju svoje dlake, ali u ovome uživaju i to rade stalno!

6.Pokušavaju da sami sebi urade felacio

Svakimomak je bar jednom probao da dohvati ustima sopstveni penis! Ali strah od mogućeg preloma vrata ih tera u rutinsku i lepljivu regularnu masturbaciju.

7.Jedu bez činije, tanjira, viljuške, kašike...

Ješće na papirnim ubrusima, ma na običnim ubrusima, krpama, papirima, novinama, kutijama, a sećiće skalpelom, džepnim nožićem, kidaće rukama. Ovo će činiti jer ne žele da peru sudove!

8.Ogledalo i on

Trudiće se da ih ne uhvatite kada se gledaju u ogledalu i proveravaju mišiće, podbradak... Kao kada devojke popravljaju šminku, samo što oni ne žele da budu uhvaćeni u tome.

9.Vežbaju za slučaj da zgradu napadnu teroristi

Zaovo su krivi filmovi kao što je “Umri muški”! Šunjaće se po stanu i pokušavati da sredi nevidljive neprijatelje, čak iako od potrebnih veština ima samo izlet sa izviđačima u četvrtom osnovne.

10.Kreiraće nove izazove za sebe

Mogu li da bacim ovu konzervu preko kuhinje pravo u kantu za smeće? Mogu li da balansiram sa 13 tanjira na jednoj ruci dok ih nosim iz sobe? Nema veze što su ovi izazovi nametnuti, oni ih obavezno probaju!

11.Pevanje

O da, oni pevaju iako nemaju sluha, pevaju sve: od treša, preko repa pa do Pavarotija!

Izvor: cosmopolitan

Foto: Yayimages

Pogledajte još