Mladić izboden šrafcigerom!

0

U Beogradu su se noćas dogodile tri nesreće i jedna tuča u kojima je poginula jedna devojčica, a tri osobe su povređene, izjavila je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Na Pančevačkom putu sinoć oko 19.56 sati ispred bivše radnje “Pevec” pregažena je 12-godišnja devojčica. Smrt je konstatovana u 20.15 časova.
 
U 20.24 na Zrenjaniskom putu muškarac od oko 43 godine zadobio je istezanje vratnog dela kičme, razderotinu levog lakta i leve šake.
 
Noćas u 3.50 na Vojnom putu u Prvom bloku kod broja 569, u naselju Alpine, muškarac od 50 godina u svojstvu vožača zadobio je tupu povredu grudnog koša.
 
U 4.16 u Nemanjinoj ispred broja četiri, 24-godišnji mladić u tuči je povređen šrafcigerom. On je zadobio rasekotinu u predelu grudi sa leve strane, u predelu srca, ali rana nije bila duboka.
 
Hitna pomoć je tokom noći obavila 102 intervencije, od kojih 26 na javnom mestu. Od hroničnih bolesnika najviše su se javljali srčani bolesnici sa bolom u grudima.
 
Macura je, takođe, rekla da će sutra duž maratonske staze biti raspoređeno 12 lekarskih ekipa, a večeras će za debi biti stracionirane četiri lekarske ekipe.


Blic, Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.