O seksu treba znati: 10 top seks saveta za muškarce!

Seks nije samo “hopa-cupa u krevetu”, već mnogo sitnica koje su važne, a koje će vam osigrati zadovoljstvo, učiniti vas poželjnijim, a nekoga i “napaljenijim”! Nešto što ste smatrali neprijatnim, za partnerku je u stvari prijatno i obrnuto, da krenemo redom:

1.Ako se znojite tokom seksa, ne brinite. Znojenje kod muškarca pojačava lučenje testosterona, a to je pravi afrodizijak za žene!

2. U toku seksa neka vam soba bude topla. Isključite klimu ili bar podesite temperaturu na neku prijatnu temperaturu. Toplota pospešuje širenje krvnih sudova, kao i vlažnost i nabubrelost vagine i penisa, tako da ćete biti mnogo “podmazaniji” za seks!

3.Ako želite da vam devojka, žena, zatrudni, obezbedite joj jedan fantastičan orgazam! Šanse za trudnoću se povećavaju usled kontrakcije pelvičnih mišića, što će omogućiti spermatozoidima da se kreću kroz vaginalni kanal i da oplode jajnu ćeliju.

4.Ako vam devojka ima glavobolju, nemojte joj davati tablete već je počastite jednim orgazmom. Poznato je da je seks prirodan “lek” za glavobolju, jer se tokom njega oslobađa endorfin u mozgu, sličan morfinu koji je poznat kao “ubica bola”.

5.Dobar i veliki orgazam takođe znači da je predigra i te kako važna. Nežno ližite, ljubite i grickajte bradavice, butine, klitoris i vaginu vaše partnerke, jer će je to spremiti za veliki orgazam pre penetracije.

6.Stimulišite nežno predeo oko njenog klitorisa prstima. Najveći broj nervnih završetaka se nalazi u području na samom ulasku u vaginu.

7.Pronađite njenu G tačku, jer njenom stimulacijom možete pružiti partnerki neverovatan orgazam. Tačka se obično nalazi na prednjem vaginalnom zidu, između vaginalnog otvora i grlića materice. Poslužite se prstima tokom istraživanja, a najbolji način za njenu stimulaciju je ubacivanje penisa odpozadi. Ako budete istovremeno stimulisali nenu G tačku i klitoris, verujte da će doživeti orgazam koji će pamtiti celog života.

8.Seks za dobro jutro je sjajan izbor, posebno ako ste uveče previše umorni za to. Jutro je bolje, jer vam je od velike pomoći i činjenica da je nivo testosterona u krvi najveći upravo tada, čak za 40 odsto veći nego uveče!

9.Neka vam zadnjica bude čvrsta i zategnuta! Samo da znate ovo je deo tela koji većina žena najviše voli kod muškarca!

10.Godine nisu faktor koji utiče na vaš seksualni život, za razliku od žena. Istraživanja pokazuju, da i kada pređete 70 godina, šanse da budete potentni i spremni za seks su preko 73 odsto! Pa setite se da je Entoni Kvin dobio dete u svojoj 81-oj godini!

Izvor: .medindia

Pogledajte još