VLADA PATI ZA NATOM: Nedostaju mi njeni plavi uvojci!

Foto: Youtube/Screenshot

Manekenen Vladimir Vuksanović, sudeći po statusu koji je postavio na svojoj zvaničnoj stranici, još uvek nije preboleo bivšu devojku pevačicu Natašu Bekvalac.

Naime, na njegovoj stranici, koja ima oko 40.000 članova, postavio je status: "Nedostaju mi njeni plavi uvojci ujutro kad se budim na jastuku", a njegove fanove ovo je odmah asociralo na plavokosu pevačicu s kojom je bio u strasnoj vezi. Poruka je obrisana samo nekoliko trenutaka posle, a ostaje nejasno da li je maneken nesmotreno objavio status ili je ipak nekoj devojci savio do znanja šta oseća prema njoj.

Nataša i Vlada raslinuli su u februaru dvogodišnju romansu, a pevačica je samo nekoliko dana nakon toga snimljena sa bivšim dečkom rukometašem Ljubom Jovanovićem, Vlada se nakon razlaza ne neko vreme povukao, a onda je objavljeno da je u vezi sa manekenkom Jovanom Švonjom. Iako je izgledalo da je maneken pored svoje koleginice uspeo da zaboravi i preboli novosadsku barbiku, Jovana je sve iznenadila kada je rekla da ga ostavlja.

S obzirom da manekenka nije plavuša. bivši učesnik rijaliti šoua Survajver izgleda koš uvek nije prežalio svoju veliku lljubav Natašu Bekvalac.

kurir

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.