ŠOK: Jelena Karleuša je transvestit s penisom od 19 centimetara!

Foto: Screenshot

Kupovina ljubavi!
Jelena Karleuša bavi se prostitucijom i svoje seksualne usluge nudi preko jednog nemačkog portala. Međutim, nije reč o srpskoj pevačici, već o transvestitu koji joj je ukrao ime.

Neodoljiva seksi boginja

- Moje ime je Jelena Karleuša i poljsko-ruskog sam porekla. Mogu vam ponuditi apsolutnu diskreciju i uslugu na najvišem nivou. Imam dugu plavu kosu, velike grudi, duge noge, posedujem neverovatnu seksualnu harizmu i sa mnom ćete videti novi erotski svet - piše o sebi Karleuša(n), koji ističe da govori četiri jezika.

(old_image)

Foto: Screenshot

On iliti ona živi u elitnom delu Berlina, a muškarce poziva u svoj stan i obećava da može da bude i nežna žena, a i mačo muškarac. Sve po volji klijenta.

- Neodoljiva sam seksi boginja na zemlji. Zaronite sa mnom u dosad nepoznate sfere postojanja i pustite sve u zaborav. Razmažena sam kao porno-zvezda. Maziću te svojim snažnim penisom od 19 centimetara, a na kraju ću se popišati po tebi - navedeno je u propratnom tekstu ispod fotografija.

(old_image)

Foto: Screenshot

Duboko grlo

Nemačka Jelena Karleuša hvali se da je u krevetu veoma izdržljiva i da je doktor nauka za oralni seks.

- Mogu da svršim i šest puta zaredom i dovedem te do bleštavog vrhunca i kontinuirane krutosti tvoje ljubavne palice. Takođe, mogu ti se dopasti moje krupne, sočne usne i mogu ti pušiti sa svojim dubokim grlom sve dok možeš da izdržiš i konačno mi podariš svoje seme - obaveštava sve zainteresovane.

Ističe da posebno uživa u tome da i nju partner oralno zadovoljava. I da voli grubosti i sado-mazo.

- Želim da volim i da budem voljena. Dođi da podeliš sa mnom svoje tajne. Vrlo nestrpljivo očekujem tvoj poziv. Ne stidi se - kaže Karleuša, koja je visoka 180 centimetara i ima obim grudi 95, na kraju oglasa.

kurir

Pogledajte još