Stand up veče u BlowUp baru: Četiri komičara za vas

O sebi su rekli:

Jelena Radanović
"Široj populaciji poznata po tome što je 11. 03. 2004. Bila redar u Sremskomitrovačkoj Gimnaziji.

Omilljena životinja joj je crv sumnje. Voli da čita teške knjige i posmatra prolaznike iz neposredne blizine. Onima koji su već bili na njenim nastupima poznata je po tome što ima mišljenje na sve teme, a pogotovo one o kojima nema pojma.

O svojim standup počecima rekla je sledeće:
Stand upom se bavim već 530 dana, imala sam 86 zvaničnih nastupa, što znači da nastupam u proseku na svakih 6, 16 dana ili 4,9 puta mesečno. Na fakultetu sam imala desetku iz statistike, ali ne volim da se hvalim time.
Na pitanje šta očekuje od daljeg bavljenja standupom, tužno je pogledala u daljinu i odgovorila:
Borosane preko sindikata."

Ana Zlatanović
"Ana Zlatanović je rođena u hodniku. Prvo što je ugledala bile su japanke – po tome je znala da je leto. Odgajana u duhu “ne diraj taj gelender i kaži finoj teti hvala”, za sebe kaže da je buntovnik koji prkosi konvencijama – dane provodi u spavaćoj sobi a noći u dnevnom boravku. Kao mala je htela da postane osoba za koju ljudi misle da je "veća od života", ali je brzo shvatila da se to uglavnom odnosi na nekoga ko je umro mlad tako što se okliznuo na kesicu heroina i razbio glavu o ivicu svoje gitare. Danas se Ana bavi pisanjem i aerodromskim obezbeđenjem. Ljubitelj je plivanja, čaja od nane i malenih krznenih životinja koje kažu “iiiiii” kada ih slučajno ubodeš u oko."

Radomir Nestorović
"Nije rođen u Beogradu. Jednom prilikom je kupio povratnu kartu do Novog Sada,pa je ostao da živi tamo jer je morao da je vrati. Od kad je upisao filozofski fakultet, stalno meditira tj. po ceo dan samo sedi i ne radi ništa. Rekli su mu da je lenjost bolest, ali ga mrzi da ode kod lekara. Kao student filozofije, ne bavi se svakodnevnim, nego večnim pitanjima, pa se ne pita zašto sada nema devojku, nego zašto je nikada neće imati. Počeo je da se bavi stand up-om jer je sve ostale izgovore za nezavršavanje fakulteta već iskoristio. Nakon prvog uspešnog nastupa pao mu je veliki kamen sa srca, pa sada ima kamen u bubregu. Svako takmičenje na kome je učestvovao završavao je drugi, jer nije imao ko drugi. Neće mu biti veliki problem ako ne uspe u stand up-u, jer će zbog svog akcenta uvek moći da dobije ulogu u svim serijama Radoša Bajića."

Ivan Nikolić

"Ivan je neko kome scena nije strana, osim kada nastupa van Srbije. Od priredbi za Dan škole i tumaranja hodnicima kao “pametnjaković” zamoljen da napusti učionicu, prošao je sličan put kao i većina današnjih kolega.

Kasnije otkriva da je mikrofon sjajna naprava u koju možeš sasuti sve frustracije i gluposti koje ti padnu na pamet, ali mu nije odgovaralo što moraju biti u stihu. Pošto, kao muzičar, ipak nije slavno umro u 27. godini od seksa, droge i rock&rolla, razočarano je dunuo u svećice i poželeo da to onda bude dosta kasnije od seksa, proširenih vena i upale grla.

Voli da ide u vrtić, gleda i pravi pokretne slike, živi više života sedeći ispred crne ploče sa tečnim kristalima, diše pod vodom i bude u pravu, što se, zamislite, uvek dešava."

Telefon za rezervacije (svakog dana posle 14h): 061.235.22.87
Bul. Despota Stefana 36a (bivši 29. Novembar), Beograd, Srbija

Pogledajte još