PAKLENA STRATEGIJA: Sabotaža večitog derbija!

Foto: Beta arhiva

Uprava Fudbalskog kluba Partizan preko navijačkih grupa Južni front, Alkatraz i Zabranjeni pokušava da na stadion unese veću količinu pirotehnike koja će biti ubačena na teren kako bi se onemogućilo održavanje 146. večitog derbija između Partizana i Crvene Zvezde, kako bi se sprečilo povećanje bodovne razlike, saznaje Kurir.

Prema prvim informacijama policija je zbog ove dojave bezbednost podigla na viši nivo, kao i sve raspoložive snage u gradu.

Kako Kurir saznaje, policija će na ulazu na stadion detaljno pretresti svakog navijača i pojedinca, što su dosada radili redari koje je angažovao klub koji je domaćin i organizator utakmice.

Policija će prilikom detaljne kontrole stadiona pored toaleta pregledati i trenerske prostorije, svlačionice, a detaljnom pregledu biće podvrgnute torbe fudbalera i članova stručnog štaba.

Policija će inače zbog derbija koji se održava danas u 19 časova budno pratiti situaciju na terenu pošto se kapije stadiona Partizana otvaraju u 17 časova i intenzivno sprečavati bilo kakve nerede u gradu, posebno one planirane od strane navijača Partizana.

Izvor: Kurir

Pogledajte još