Estradne preljube i skupa izvinjenja!

Foto: Screenshot/Youtube

Dragan Kojić Keba godinama se hvalio skladnim brakom sve dok nije pukla bruka kada je drugoj ženi napravio dete, i to neverstvo ga je skupo koštalo.

- Mene je trenutak slabosti i neverstvo koštalo 130.000 evra! - kaže Keba, koji tvrdi da je toliko novca dao na ime alimentacije za vanbračnu ćerku Inu, i to posle višegodišnjeg preganjanja po sudovima. Ali, to nije sve. Supruga Olja mu je oprostila prevaru, ali je Keba na nju prepisao svoju kompletnu imovinu i zvanično ostao bez ičega. Čak se i sudski razveo od supruge mada i dalje žive zajedno.

- Posle bogatog životnog, bračnog i švalerskog iskustva, mogu samo da zaključim da je za mene neverstvo uvek bilo isplativije nego vernost. Vernost me je skupo koštala, a neverstva sam uspevao da zabašurim romantičnom večerom, cvećem ili poklonima - priznanje Andrija - Era Ojdanić, koji je pored troje dece rođene u braku, ima i dvoje vanbračne dece.

Foto: Screenshot/Youtube

Kako se priča na estradi, Marta Savić i njen suprug Mile Kitić, iako su u braku, žive svako svoj život. Mile voli da švrlja, a Marta za to ne daje ni pet para jer njen suprug švrljanja debelo plaća. Marta ima sve što poželi - udoban dom, automobile, vredne krpice, svaki čas putuje i radi što joj je volja. Pa šta ako je suprug nekad i prevari? To su samo kratki, ukradeni trenuci zadovoljstva, a to nije ništa naspram života o kakvom je sanjala i koji ima zahvaljujući galantnom mužu.

Zoran Pejić Peja ne krije da ga je neverstvo koštalo razbijenog automobila i razbijenih prozora u kući, koje mu je porazbijala tadašnja supruga Zlata Petrović kada je saznala da on švrlja.

- Nikada nisam varao kada smo bili u srećnoj fazi, samo kada se posvađamo. Pukne mi film, pa odem sa drugom. Kad se sa ženom pomirim, ja lepo priznam. E, onda krene detaljno preslišavanje od poze u kojoj smo vodili ljubav, pa nadalje. Kamo lepe sreće da sam mogao da je smirim poklonima! Ali, ja ljubav nikad nisam kupovao i plaćao. Mogao sam i da ćutim, ali šta da radim kad sam pošten čovek - kaže Pejić.

Radiša Trajković Đani posle svakog vanbračnog izleta svoju suprugu obraduje vrednim poklonom od zlata do automobila. Kako se priča na estradi, on je jedno od svojih prvih neverstava platio silikonima, odnosno platio je ženi da poveća poprsje. Iako Đani danas tvrdi da se smirio i naprasno postao veran majci svoje troje dece, oni koji ga dobro znaju kažu da to nije tačno i da pevač i dalje ne može da odoli zgodnim obožavateljkama.

pulsonline

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.