Sindi: Baš je super što mi bivši muž ne da dete!

Foto: Privatna arhiva

Ivana Stamenković srećna je što na egzotično letovanje nije mogla da povede ćerku Petru?! Sindi se na Fejsbuku pohvalila prijateljima kako joj bivši suprug nije potpisao saglasnost da sa sobom povede dete, pa je u mogućnosti maksimalno da se opusti.

- Ono kad sujeta uhvati bivšeg, pa vam ne da saglasnost da povedete dete, a vi odete na pravi odmor... Da sam mogla da biram, ne bih izabrala boljeg bivšeg muža. Pozdrav iz Punta Cana... Cmok - napisala je Ivana ispod pozerske slike iz Dominikanske Republike.

(old_image)

Foto: Screenshot/Facebook

„Učinio ti uslugu, hteo da ti napakosti, kad ono stativa“, podržao ju je jedan od prijatelja, uz obavezan smajli, a drugi je napisao „Zasluženo, biće lepe slike“.

Za to vreme u Beogradu Ivanin još uvek zakoniti suprug Nikola Pavlović čuva njihovu petogodišnju ćerku. S obzirom na to da traje sudski proces za starateljstvo, ovakve izjave se bivšoj članici grupe Models lako mogu obiti o glavu.

Podsećanja radi, Ivana i Nikola venčali su se 2009. godine i posle godinu dana braka dobili su devojčicu, a zahtev za razvod podneli su kada je ona napunila godinu dana.

kurir/nadlanu.com

Pogledajte još