Ljubavni horoskop za 27. april

Foto: yayimege.com

Ovan
Danas planete donose vatromet u Vašu ljubavni priču. Planetarna energija podstiče sve ono lepo što se dešava na početku ljubavi čak iako ste u dužoj vezi. Ukoliko ste upravo upoznali nekog ko čini da Vam srce brže kuca budite spremni na pravu avanturu.

Pročitajte i: Horoskop za 27. april

Bik
Planete danas ukazuju na to da se tempo ubrzava kada je ljubavni život u pitanju. Ne bi bilo dobro da mislite kako ćete moći lagano da utonete u trenutnu vezu. Pre će biti da ćete biti oboreni s nogu pre nego što budete svesni šta se desilo.

Blizanci
Uz današnju astralnu energiju veza će biti malo previše za Vas. Ukoliko ste svesni da je neko u poslednje vreme pokušavao da privuče Vašu pažnju, onda danas očekujte da Vam ta osoba zakuca na vrata odlučna da dobije odgovor od Vas. Ukoliko ne želite ništa sa tom osobom, budite jasni.

Rak
Planetarna pozicija ukazuje na to da će Vam danas biti teže da igrate žmurke. Ukoliko ste u vezi onda bi najbolje bilo da budete otvoreni u vezi sa onim što Vas muči, o tome kakva su Vaša osećanja i kako zamišljate budućnost. Nakon toga sve će biti u redu.

Lav
Za Vas nema zaustavljanja kad je u pitanju ljubavna igra. Planetarna atmosfera donosi nalet strasti koju niste iskusili u poslednje vreme. Ukoliko ste u potrazi za tom posebnom osobom, mogla bi Vam se desiti ljubav na prvi pogled.

Devica
Planete kažu da ćete morati da se potrudite ako želite da impresionirate osobu sa kojom večeras izlazite. Najvažnije će biti da imate vere u sebe. Bilo bi dobro kada biste bili otvoreniji i kada biste brinuli manje kakav ćete utisak ostaviti.

Vaga
Danas biste mogli biti veoma odlučni kad je u pitanju neka situacija u vezi. Moguće je da ćete shvatiti da ne možete očekivati da se stvari razvijaju ukoliko samo sedite i trepćete. Osoba koja je u pitanju želi da zna na čemu je.

Škorpija
Planete ukazuju na da bi pred Vama mogao biti neki zanimljiv izazov kada je u pitanju ljubavni život. Vaš instinkt Vas ne vara i nećete moći da ignorišete poruku da neko misli da ste veoma privlačni. Treba da dokažete da jeste, što ne bi trebalo da predstavlja problem.

Strelac
Ljubav će juriti ka Vama bez izgleda da bi mogla usporiti da proveri da li je sve to greška. Planetarna konfiguracija ukazuje na to da bi neka stara ljubav mogla pokušati da ponovo zapali plamen ljubavi. Takođe i Vi biste mogli biti zainteresovani kada shvatite da ste sada oboje mudriji.

Jarac
Planete Vam danas donose priliku da nekome pokažete koliko ste posebni. Ukoliko večeras imate izbor što se tiče društvenih događanja, idite na ono gde će biti ljudi koje cenite. Neko poseban će se izdvojiti i biće jednako impresioniran Vama.

Vodolija
Danas biste mogli pokazivati nestrpljenje nekarakteristično za Vas kada je ljubav u pitanju. Planetarni poredak ukazuje na to da Vas nije briga da li osoba koja Vam se dopada gaji ista osećanja prema Vama. Odlučni ste da ostavite takav utisak da Vas ona ne može ignorisati.

Ribe
Uz današnji planetarni poredak shvatićete da Vam nedostaje suptilnosti. Vi obično ljude privlačite raznim vrstama tajnih signala nad kojima imate punu kontrolu i koji obično imaju efekta. Kako god, ako želite da ostavite utisak, moraćete da iskažete svoja nadanja.

horoskopius

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.