Iživljavala se nad ćerkom zbog golišavih slika na Fejsbuku

Da stvar bude još šokantnija, video je snimila sama majka i objavila ga na Fejsbuku kako bi dodatno "naučila pameti" svoju ćerku. Na snimku je zabeležen trenutak u kojem Helen Bartlet, majka četvoro dece, sipa kišu udaraca na svoju ćerku dok ona plače i pokušava da se obrani.

Ovaj uznemirujući video je podelio javnost u zemlji. Jedni pravdavaju majčin postupak, dok ga drugi smatraju zlostavljanjem dece. Međutim, uprkos tome što je dobila batine, devojka je zajedno sa svojom sestrom u sredu objavila video u kojem je dala podršku svojoj majci. Devojke su rekle kako je Bartlet dobra majka koja je želela da ih zaštiti od preuranjene trudnoće ili nečeg goreg.

Tokom intervjua koji je majka dala protekle nedelje naglasila je da je spremna i da ide u zatvor kako bi svoju ćerku izvela na pravi put. Na pitanje da li žali zbog svog postupka, rekla je da stoji iza njih ali joj je žao što je video kojim je želela da posrami ćerku postao toliko 'slavan'.

Ona inače sama odgaja tri ćerke i sina, jer ih je otac napustio. Samohrana majka je dodala kako je od tada njena ćerka "neizdrživa" i da je iscrpla sve mere kako bi je dobro vaspitala pa je tražila i savetovanje za nju.

Ono što ju je posebno naljutilo prošle nedelje kada je pretukla ćerku je to što je na Fejsbuku videla dopisivanje s jednim vršnjakom koji je pokušao da ej nagovori na seks s njim, ako i fotografije u donjem vešu.

Izvor: Blic

Pogledajte još