ZAPANJUJUĆA TEORIJA: Rak je moguće izlečiti za manje od tri minuta!

Rak nestaje delovanjem namere i svešću postojanja sprege između naših misli i manifestacija u fizičkom svetu, a koristi se polje koje sve povezuje… Ovo eterično polje o kom priča naučno je dokazano i predstavljeno u vodećem stručnom časopisu “Nature” 1996 godine, br. 332.

Kontrola nad mislima i emocijama

Naše misli i emocije uzrokuju elektromagnetsko polje. Talasi tog polja dosežu jedan metar od našega tela. Još je Nikola Tesla govorio da će ljudi jednoga dana snagom svojih misli proizvoditi električnu struju, znači naše misli su izuzetno snažna energija. No, fokusirane, snažne misli, a ne razbacane na sve ono što vidimo ili osećamo. Zajedničke misli mogu stvoriti izuzetno jako ektromagnetno polje i djelovati na okolinu.

Kada se razvije ova tehnika, ona više nije fikcija nego predstavlja tehnologiju na kojoj se bazira lečenje. To je dokazao šokantan video snimak iz bolnice u Kini gde se pokazuje izlečenje raka u manje od tri minute veličine 3×2.5 cm, prateći celi proces ultrazvukom na ekranu. Da bi mogli da proizvedete jako elektromagnetno zračenje morate naučiti uspostaviti kontrolu nad svojim mislima i emocijama i jačati ih vežbom, prenosi ordinacija.hr

Emocije menjaju DNK

Naše emocije i osećanje predstavljaju ogledala. Sve što proizvodimo unutar samih sebe zračimo u okolinu i prostor i dobijamo upravo ono što se nalazi u nama. Ako npr. Kažemo ” jednoga dana ću ozdraviti ili jednoga dana ću biti srećan/na, jednoga dana ću dobiti dobar posao itd…” ogledalo nam odgovara da to neće biti nikada ili jako daleko u budućnosti. Ako nasuprot toga govorimo i osećamo da se menjamo sada ovoga časa ( kao da se to već dogodilo) tada se nama događa promena i naš DNK se menja i mi se menjamo.

Nauka je godinama tvrdila da naša vera i osećaji nemaju uticaja na naše bolesti i naš život, ali psihoonkologija tvrdi suprotno. Upravo naši osećaji, misli, emocije i vera upravljaju sa svim što se događa u nama samima i našem životu.

Izvor: Portaloko.hr

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.