Ljubavni horoskop za 28. april

Ovan
Danas ćete uvideti koliko vam je partner privržen i kolika je njegova želja da vam se nađe pri ruci u svim situacijama. Budite mu zahvalni što vas u svemu podržava i to mu pokažite na pravi način. Jedna romantična večera vas neće koštati mnogo, a njemu će značiti. Potrudite se da je sami napravite.

Pročitajte i: Horoskop za 28. april

Bik
Sticajem okolnosti, naći ćete se u poziciji da donesete odluku vezanu za vaš ljubavni život. Bićete prilično neodlučni po ovom pitanju. Nema razloga za brigu. U vašoj okolini je osoba koju uvek možete da pitate za savet. Najverovatnije se radi o članu porodice ili bliskom prijatelju.

Blizanci
Ukoliko se nalazite u situaciji da morate da birate između dva romantična sastanka, koji ćete izabrati? Jedna osoba je najverovatnije manje pričljiva, povučena, ali je pažljiv slušalac. Druga je ekscentrična, ne baš ono što ste očekivali, ali šarmantna na svoj način. Zanimljiva odluka je pred vama!

Rak
Aktuelni planetarni aspekti nagone vas da unesete malo živosti u trenutnu vezu, a ovo je naročito važno s obzirom da je ista zapala u rutinu. Previše razmišljanja neće vam biti od koristi. Duboko u srcu, vi znate šta vam je činiti. Sledite vaše instinkte i krenite u akciju!

Lav
Vi ste pravi srećnik po pitanju ljubavi kada je reč o danjašnjem danu. Ostali kod kuće sa voljenim bićem ili partijali negde sa osobom koju ste nedavno upoznali - provod je zagarantovan. Vaš pratilac zna kako da vam ugodi i učiniće sve da biste se lepo osećali.

Devica
Zbog planetarnog uticaja, nalazite se u dilemi - da li da nastavite po starom ili da isprobate nešto novo kada je ljubav u pitanju? Moguće je da još uvek niste svesni u šta se upuštate. Jedan deo vas želi da na neki način impresionira partnera, a drugi da iz aktuelne veze pobegne glavom bez obzira. Pitanje je šta će presuditi.

Vaga
Imate sreće kada je smisao za odevanje u pitanju, a pogotovo zato što ovim putem želite da impresionirate voljeno biće. Spojite lepo i korisno - sa pravilnim odabirom garderobe večeras ćete zablistati, a to neće ostati neprimećeno. Uz koju kap parfema, svi će biti privučeni vašom pojavom. Ne zanemarite ni komunikaciju.

Škorpija
Naći ćete se u nimalo zahvalnoj situaciji - reč je o bitnoj odluci koju morate da donesete vezano za vaš ljubavni život. Partner je željan promena - na vama je da mu izađete u susret. Ukoliko ste nesigurni po pitanju šta vam je činiti, ne ustručavajte se da se sa njim konsultujete.

Strelac
Uživate u neobičnim prijateljstvima i dinamici, te stoga nije ni čudo što se osećate pomalo depresivno zbog toga što je vaša veza upala u rutinu. Danas ćete uvideti da ono što treba da vam pričinjava zadovoljstvo, vas u stvari pomalo "guši". Moguće je da vam samo treba malo prostora za lične potrebe. Ne ustručavajte se da to kažete.

Jarac
Razmišljaćete o jednom, vama bitnom sastanku, koji mnogo obećava. Jedini problem u celoj priči je taj, što ste pogrešno procenili nečiji karakter. Ovo nije mala stvar: da li ste sigurni da i dalje želite da se upuštate u kontakt sa osobom koja vas ne zaslužuje? Dobro razmislite šta vam je činiti.

Vodolija
Bićete prijatno iznenađeni kada otkrijete neke nove vrline kod vašeg partnera. Planete vam pomažu da mnoge stvari sagledate u novom svetlu, ne samo one koje se tiču ljubavnih odnosa. Takođe, bićete u mogućnosti da za drage osobe učinete dobro delo i ukažete im koliko vam znače.

Ribe
Verovatno ćete poželeti da na neki način osvežite vaš partnerski odnos, ali još uvek niste shvatili da ne možete da nastavite po starom. Ukoliko smatrate da je vreme za promenu, promena mora da krene od vas samih. Za početak, poradite na komunikaciji. Ljubav se ne podrazumeva - pokažite partneru koliko vam je stalo.

horoskopius

Pogledajte još