Obavezno probati: Vreli seks uz ova tri scenarija!

Majstor

Ova priča je jednako dobra bez obzira na “delatnost”, tako da možete da birate da li će on biti električar, vodoinstalater... Neka samo obuče neke lake pantalone, majicu i naravno neka zaboravi na donji veš. Tako pripremljen, neka pozvoni na vrata. Naravno, vi, kao svaka seksi domaćica, budite u provokativnom vešu, ogrnuti samo nekom prozirnom bluzicom. Odvedite ga do mesta gde treba da izvrši “popravku” i krenite u lagani flert dok se on “prlja”. Dok pretura po kutiji za alat, sagnite se da dohvatite nevidljivu maramicu i sve vreme mu pokazujte svoje telo u izazovnim pozama... Ostatak priče ćemo ostaviti vama!

Zašto je ovo tako vrelo?

Ovo su situacije koje se igraju jer se u svakodnevnom životu i ne dešavaju tako često, ma šta vi mislili. Seks između dvoje koji su se sastali iz potpuno drugih razloga, može da bude uzbudljiviji nego bilo šta drugo.

Stoperi

Dakle, sedite u auto i odvezite se negde gde će jedno od vas stati kraj puta i glumiti stopera. Naravno, odeću prilagodite tome da je lako skinuti je, a donji veš “slučajno” zaboravite! Kada u auto primite stopera, neka vas upita kako da vam se oduži za prevoz, a koja i kolika će biti vaša “cena” odlučite sami!

Ako ste slobodniji i volite avanturu, pozovite taksi i dogovorite se sa partnerom gde ćete ga pokupiti. Recite da vam je to prijatelj, prijateljica, koga dugo niste videli... Ne preterujte, neka u taksiju bude samo predigra!

Zašto je ovo tako uzbudljivo? Jer se sve dešava u malom prostoru, napolju ste i može neko da naiđe. Još ako ste ulogama dodali da je stoper nezajažljiv u seksu i da ne može da se obuzda a da vas ne dodiruje, ili ste vozač koji traži uslugu dok se vozi... Vreo seks je zagarantovan!

Učiteljica i đak

Ovo je već klasik. Pretvarajte se da ste na času gde sve počinje da izmiče kontroli. Neka vaš partner bude strogi seksi učitelj, a vi u školskoj uniformi, seksi učenica. Uloge možete i obrnuti, ali ovo je jedan od scenarija o kome malo ko nije maštao.

Zašto je ovo uzbudljivo?

Na časovima se uči matematika, srpski, a zašto ne i seks? A još ako otkrijete da “đak” nema seksualnog iskustva i da mu je (ili njoj) ovo prvi put, zabavi neće biti kraja!

Izvor: sofeminine

Foto: Yayimages

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.