13 stvari koje vam govore da nije spreman za ozbiljnu vezu!

1. Kad zove svoje bivše, a zove ih sve redom, o vama govori na ovaj način: “Kod devojke sam s kojom se valjda zabavljam...” ili “Ma kod one sam, sa njom sam u šemi...” Ovo je još gore ako svoje bivše ne naziva bivšima, već ih oslovljava sa: Srce, dušo, ljubavi... Ne, ovakav tip nije spreman za ozbiljnu vezu!

2. Nikada ne pravi dugoročne planove, možda samo za dan unapred. Muškarci to nazivaju “živeti u trenutku”, dok žene to zovu: “Šta do đavola nije u redu sa tobom?” Razlika je očigledna i nema potrebe za objašnjenjem, zar ne?

3. Ne razmišlja o vama kao o paru u budućnosti. Umesto da vas pita kada će najzad upoznati vašu majku, on kaže: “Uskoro će biti dovoljno toplo da možemo da raspalimo roštilj” ili “Trebalo bi da pogledamo onaj novi film o ... kad stigne u bioskop, gledao sam trejler”.

4. Plašite se da pričate o budućnosti kada je on tu, jer mislite da ćete ga tako oterati, pa zato pribegavate sledećem frustrirajućem scenariju: “O uskoro je 1 Maj, mogli bi na žurku, ali, ko zna da li ćemo tada biti još uvek zajedno. Sigurno da nećemo! Ma ja sam kul, nisam kao sve ostale devojke! Tako sam kul da mi je prirtisak na nuli, hoćeš molim te da pozoveš doktora!” Dok vas on bledo gleda i sprema se da pobegne.

5. Potrebna mu je prava večnost da odgovori na vaše poruke, a kada se seti, to je uglavnom kasno uveče. Tada vam pijan pošalje poruku: “Hej, šta ima?” ili vas pozove i pijano smara.

6. Nikada ne želi da skrene sa svog puta, odnosno, baš ga briga kako ćete vi stići na sastanak a čije je mesto bliže njegovoj nego vašoj kući. Naravno, ovakav tip će vas voditi u bioskop, ali da gledate filmove koje on voli, na koncerte, ali njegove omiljene grupe...

7. U suštini niste imali ni jedan valjani sastanak ili se niste viđali s njim preko dana, a o izlascima s povodom (rođendani, drugarice...) da i ne govorimo.

8. On živi potpuno haotično i svoje probleme nosi sa sobom. Ako imate ovaj osećaj, znajte da on ima daleko važnje prioritete od zabavljanja s vama.

9. Potrebni ste mu da bi izigravali “zlu mamu”. Ovakav tip izlazi u kafane sa ortacima, flertuje sa drugim ženama, a onda izigrava nevinašce kada vi poludite. Takav momak je nezreo i nije za ozbiljnu vezu.

10. Zabavljate se mesecima, a još uvek nemate pojma koliko često se viđate, kada se viđate. Na primer, ako ste zajedno tri meseca, to je prelomni trenutak. Nakon pet meseci trebalo bi da se viđate više od jednom nedeljno, a ako to nije tako, i da on mora da ide kući da “spava”, shvatite da to nikako nije obećavajuće.

11. Otvoreno vam kaže da ne može da se obavezuje. Ovo je vrlo jasno, zar ne?

12. U sobi ima poster Džordža Klunija, njegovog “singl” idola, sve je vrlo jasno!

13. Imate neki osećaj da vas iskorišćava. Koristi sve vaše preparate za negu, vaš vajrles, vaše kartice za plaćanje na rate... Osećaj je tačan, koristi vas!

Izvor: marieclaire

Foto: Yayimages

Pogledajte još